Trendy v obuvi pro jaro/léto 2016

Skvělá zpráva pro všechny milovnice bot – ze záplavy nových trendů v obuvi jsme pro vaše nožky vybrali to nejlepší pro nastávající sezónu!

Špičaté botky 

img

Boty se letos ubírají velmi ostrým směrem, alespoň co se jejich tvaru týče. Výrazné špice u bot jsou nepřehlédnutelným trendem, který se objevil na mnoha modních přehlídkách těch nejzvučnějších světových značek včetně Proenza Schouler, Salvatore Ferragamo, Céline či Givenchy. Ostrou špičkou se pyšní nejen jarní kotníčkové boty, ale i páskové sandály či netradičně pojaté mokasíny.

Pohodlné pantofle 

img

Jednoduché nazouváky lehce připomínající domácí bačkory prakticky ovládly přehlídková mola. Obyčejné bačkory si však nechte na doma, těmi určitě nikoho neoslníte. Moderní pantofle určené na běžné nošení do práce, ale i na večer do společnosti působí díky zdobným detailům vysoce elegantním dojmem, což platí dvojnásobně u pantoflí na podpatku. Nazouváky do svých kolekcí zahrnuly značky Balenciaga nebo Gucci.

Oslnivé podpatky

img

Potřebujete svému outfitu dodat potřebný glamour efekt? Pak vsaďte na boty s výrazně zdobným či netradičním podpatkem. Nejenže zaručeně přitáhnete obdivné pohledy svého okolí, ale navíc budete super in. Okázalé zdobené podpatky často s futuristickými prvky jsme mohly obdivovat na přehlídkách takových návrhářských es jako jsou Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Fendi či Miu Miu.

Tenisky 

img

Elegantní špičaté boty ani vyzývavé podpatky vás nelákají a preferujete především pohodlí? Pak jistě uvítáte, že teniskový hit z uplynulých sezón se udržel na předních místech žebříčku trendové obuvi i letos. Pokud se domníváte, že tenisky se hodí jen ke sportovnímu outfitu, zpozorněte. Módní sportovní obuv můžete směle nazout i k letním šatům či elegantním kalhotám.



Komentáře

7939
Ty druhé v první řadě bych si tedy nechala líbit ! Akorát odhaduji, že budou stát tolik, co ojetá Škodovka.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.