Trendy šátky jaro-léto 2011

Hlavní módní doplněk šik Francouzek by letos neměl chybět ani ve vašem šatníku. Šátky přitom nemusí zdobit jen váš krk, stylově a trendy vypadají uvázané ve vlasech místo čelenky, v podobě turbanu či na pirátský způsob, šátek lze také použít místo pásku nebo ho ležérně přivázat na kabelku a dodat jí neotřelý vzhled. Poradíme vám, které šátky jsou nyní nejvíc v kurzu.

img

Osvěžte svůj šatník novým módním šátkem 

Folklor a gypsy styl

zoom Zvětšit

Letí folklórní a gypsy vzory

Absolutním hitem této sezóny jsou šátky napodobující folklórní a gypsy styl, které se vyznačují především rustikálními vzory v pestrých barvách, vyšíváním a třásněmi. Šátky folklórního typu jsou nepřehlédnutelné díky výrazným barevným květinovým vzorům na světlém i tmavém podkladě, gypsy styl zase upoutá spoustou barev, vzory a třásněmi. Tento typ šátků výborně koresponduje s aktuálním retro trendem 70tých let. 




Něžný look

zoom Zvětšit

Romantický vzhled podpoří jemný šátek

Dívčí romantický vzhled plný jemných světlých odstínů, volánků, krajek a průsvitných materiálů patří mezi vůdčí trendy této sezóny, a tak nemohl minout ani šátky. Něžného looku spanilých víl dosáhnete průsvitným či krajkovým šátkem nejlépe ve smetanovém odstínu, in jsou rovněž tělové "nude" odstíny šátků. Krajkové lemování však skvěle vynikne i na barevném podkladě. Obmotat se můžete i šátkem zdobeným volánky, který připomíná načechraný obláček. 



Zvířecí a květinové vzory 

zoom Zvětšit

Květinový a zvířecí vzor patří mezi evergreeny

Oblíbený trend zvířecích potisků se drží na módním výsluní zuby nehty - dalším slušivým šátkem se zvířecím motivem proto určitě nic nezkazíte ani letos. Kdo vyzývavým vzorům z říše fauny zrovna moc nefandí, může se poohlédnout mezi flórou, která se letos co se týče trendů rozhodně nedrží zpátky. Rozkvetlý šátek zdobený buď drobnými kvítky, nebo i nápadnými květy, patří toto jaro a léto mezi top módní hity. 




Prim hraje hedvábí 

zoom Zvětšit

Kvalitní hedvábný šátek dodá na eleganci

Hedvábné šátky a šálky s jemným leskem slaví svůj velký comeback díky vlivu 70tých let na současné módní trendy. Hebké šátky zdobené nejrůznějšími potisky a barvami dodají elegantní glamour dotek i tomu nejobyčejnějšími outfitu a informují o vytříbeném vkusu nositelky. Tyto šátky lze kromě klasického uvázání kolem krku nosit i na mnoho dalších způsobů. Zajímavé vzory a kvalita materiálu naplno vyniknou při uvázání na hlavu na pirátský způsob.  


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!