Revoluce v depilaci – bio cukrová pasta pro snadné bezbolestné použití

Moom je depilační systém na použití doma i v kosmetických salonech. Depilace nebolí, chloupky nezarůstají, pokožka je hebká , výsledek vydrží až 8 týdnů. Moom je vhodný pro každou depilaci, včetně Brazilské. 

img

MoomŸ je hypoalergenní. Neobsahuje absolutně žádné chemické složky, parfém, umělé látky.

Moom je vyráběn v Kanadě a je nejoblíbenějším depilačním systémem v Kanadě a USA.

V čem je MoomŸ jiný?

zoom

Moom - dokonale hebká pokožka

MoomŸ depilační cukrová pasta obsahuje bio éterické oleje: levanduli, která zklidňuje a hojí poranění, protizánětlivý tea tree olej, růžový olej pro krásu. Moom vychází z předpokladu, že kůže je orgán, který přijímá – všechny přípravky, které přijdou do styku s kůží včetně škodlivých látek nacházejících se v mnoha depilačních přípravcích (alkohol, vosk, chemické látky, atd.). S Moom se do kůže nedostane nic škodlivého.

Všechny ostatní depilační přípravky vyžadují 3 kroky: přípravu před depilací, depilaci a ošetření po depilaci. Moom je 3 v 1 - pouze samotná depilace, která zároveň připravuje před a pečuje po.

Všichni výrobci depilačních prostředků se zajímají pouze o odstranění nechtěných chloupků bez ohledu na to, co způsobí vaší pokožce pod chloupky. MoomŸ však nemůže ignorovat pokožku - při používání MoomŸ je vaše pleť naopak hladší, mladší, více hydratovaná. MoomŸ depilační přípravky jsou tak čisté, že obsahují pouze bio hermánek, cukr, citronovou šťávu, tea tree olej, levandulový nebo růžový olej a vodu. Po depilaci budete mít tak jemnou pokožku, jako nikdy před tím.

Moom jako jediný depilační systém na bázi cukru (cukrová pasta) používá textilní proužky – výhodou je lepší výsledek, čistota. MoomŸ textilní proužky jsou vyrobeny z pevně tkané směsi polyesteru a bavlny. Dají se prát a můžete je používat léta. Proužky celou depilaci dělají čistší a jednodušší.

MoomŸ myslí i na muže

Přináší speciální cukrovou pastu pro muže s obsahem éterického oleje z boswelie (kadidlovník) zajišťující hojení ranek a jizev.

Další výhodou Moom je, že pokud se vám správně nepodaří pastu nanést, například kolem obočí nebo rtu, jednodušše ji vodou smyjete a nanesete znovu. S voskem to tak jednoduché není.

MoomŸ – dokonale hebká pokožka

Moom pořídíte v celé sadě s textilními proužky a dřevěnými aplikačními špachtlemi, ve dvou velikostech. Výhodou je, že můžete dokupovat pouze náplně, neboť proužky i špachtle vám vydrží.

Moom s tea tree je vhodný pro zánětlivou pokožku a tea tree působí jako mírné anestetikum, levandule pro pokožku se sklony k poranění při depilaci, růže pro stárnoucí sušší pokožku.

zoom

Moom sada

Moom můžete pořídit za zvýhodněnou cenu -20% na: www.moom.cz, a to do 7.12. 2011.

V každém balení je přiložen podrobný návod v češtině, který vám pomůže vyvarovat se chyb a instruktážní video naleznete na výše uvedených stránkách.

MoomŸ není testováno na zvířatech.

Autor: Mgr. Kateřina Kočvarová,
Xfitness, Branická 48, Praha 4 – Braník, xfitness@seznam.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?