Přesný jako švýcarské hodinky

Značka „Swiss Made“ odnepaměti dává záruku kvality, spolehlivosti a přesnosti. A nejsou to jen švýcarské hodinky a vlaky. Přesné a kvalitní jsou i švýcarské dentální nástroje a v neposlední řadě i zubní kartáčky SWISSDENT, což potvrzuje řada studií, klinických testů a názory odborníků.

Jaký je ideální zubní kartáček?

zoom

Hofit Golan modelka, TV moderátorka a fanynka Swissdent

Většina odborníků se shoduje v tom, že zubní kartáček by měl mít jednoznačně malou hlavici, která umožňuje čistit jednotlivé zuby. Dále musí mít správnou pevnost a hustotu vláken v závislosti od stavu zubů a dásní a vhodnou rukojeť, se kterou se dobře v ústech manipuluje a která dosáhne bez omezení na všechna místa v ústech.

Právě tvar rukojeti kartáčků Swissdent byl inspirován konstrukcí a designem zubařských nástrojů, které daly kartáčkům s malou a přesnou čistící hlavicí takřka absolutní dosah při čištění všech plošek zubů. Patentován byl i zástřih vláken, který je inovativně řešen do tvaru lžičky, aby maximálně obklopil zub a zajistil co nejdokonalejší čištění. Vlákna kartáčku jsou šetrná k zubům i dásním, ale neztrácí, kvůli přílišné měkkosti, svou čistící schopnost.

Unikátní kartáčky pro bělení zubů

Jedinečné jsou bělicí kartáčky Swissdent Whitening, které mají cíleně upravená rozdvojená vlákna, čímž se zvyšuje jejich počet a tím i stírací schopnost. Kartáčky díky tomu účinně odstraňují zabarvení a efektivně bělí zubní sklovinu. Vlákna obsahují uhličitan vápenatý, který také zlepšuje jejich čistící schopnost, a díky křídově bílým šupinkám uhličitanu mají výrazný vliv na zesvětlení zubní skloviny. Poslední studie Prof. Dr. Sandera prokázaly o 37% lepší účinnost vláken Swissdent Whitening v povrchovém čištění skloviny ve srovnání s klasickým nylonovým vláknem.

Inovace a moderní design

Kartáčky Swissdent mají inovovaný a moderní design i co se týká vzhledu a barev. Výrobce pravidelně přichází na trh s novými barevnými vzory nejen rukojetí, ale i vláken kartáčků. Můžete si tak vybírat z neotřelých a originálních barevných kombinací. Vyzkoušejte malý nástroj s velkými výhodami, který právem patří mezi nejlepší kartáčky. Dokazuje to nejen obliba mezi zákazníky, ale i udělení prestižního designového ocenění „red dot award“.

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.