Plesová sezóna 2016

Ponuré zimní večery prozáří rozsvícené taneční sály a plesová sezóna může začít. Nechte se při výběru slavnostní róby inspirovat hvězdnými kráskami.

Šaty na ramínka „slip dress“

img

Tohle už tu jednou bylo! Splývavé často saténově lesklé šaty na úzká ramínka připomínající noční košilku jsou zpět. Stále častěji vídáme tento typ šatů, který byl tolik populární v devadesátých letech, na červeném koberci a slip dress tak oficiálně hlásí velký comeback. Pokud zvolíte šaty tohoto typu se saténovým leskem, dejte si pozor na krajkové detaily na šatech. Jinak je možné, že si o vás osazenstvo bude myslet, že jste se zapomněla převléknout ze své noční košilky.

Oblečená neoblečená

img

Absolutním a nepřehlédnutelným hitem na poli společenských šatů jsou šaty, pod které je vidět, tedy šaty z krajky nebo průsvitných materiálů. Tento trend může působit velmi žensky až étericky, jen si dejte pozor ať nesklouznete ke kýčovitému a vulgárními podání. Pokud zvolíte průsvitnou či poloprůsvitnou sukni, zvolte decentní hladké spodní prádlo s vysokými kalhotkami, určitě nejsou vhodná tanga či krajkové kalhotky. Také podprsenka by měla barvou a stylem ladit se šaty.

Šaty s rafinovanými prostřihy

img

Netypické střihy šatů, neobvyklé často extrémně hluboké výstřihy, zdánlivě nekončící rozparky často odhalující i boky či šaty rafinovaně prostříhané na nečekaným místech. Takové jsou letos módní trendy na poli společenských šatů. Tento trend však není pro každého. Odvážné odhalování kůže v plesových šatech však má svá pravidla a stejně jako u poloprůhledných šatů může špatný výběr působit nemístně, lacině a vulgárně.

Romantická elegance

img

Honosné plesy a bály bývají jednou z mála příležitostí, kdy se můžete z obyčejné holky v džínách a svetru proměnit v pohádkovou princeznu či zasněnou vílu. Letošní trend květovaných a velmi žensky střižených společenských šatů je pro tuto romantickou proměnu jako stvořený. Vsaďte na květinové vzory, jemné pudrové a pastelové barvy, lehounké materiály a jemné střihy šatů, které zdůrazní váš pas a odhalí ramena.



Komentáře

Sunnynka68
Líbí se mi modely, který vypadají jako noční košilka, hlavně co má na sobě Rosie. A asi bych si to dokázala představit i na ples tady u nás, sice by lidi asi dost koukali, ale o to tu přece jde nebýt jako šedá myška.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?