Ztracené mládí pomůže najít nová metoda, a to ve vlastní krvi!

Drákula pitím krve čerpal životní sílu. Čachtická paní, kněžna Báthoryová, krvavými koupelemi získala zpět ztracené mládí. Moderní metoda anti-aging medicíny, plazma terapie TrayLIFE, umožňuje omlazení také za použití krve, ale naší vlastní. Mládí je totiž skutečně ukryté v nás, stačí ho jen získat a znovu využít.

img

Nejnovější metoda vyhlazení vrásek a omlazení pleti bez použití cizorodých látek

Plazma je klíč

Díky odběru malého množství krve a jeho zpracování přímo před našima očima se oddělí ta vzácná, omlazující část. Říká se jí krevní plazma a je bohatá na cenné růstové faktory a bílkoviny, které pokožku regenerují a startují v ní procesy omlazení. Toto vše zcela přirozenou cestou. Proto nehrozí alergie nebo přenosy chorob.

Aktivovaná plazma se aplikuje pod vrásky nebo po celé tváři jako při mezoterapii. Lze takto omladit také čelo, dekolt či hřbety rukou. Může pomoci i v procesech regenerace pokožky po různých zákrocích. Vyhlazuje drobné jizvy či nerovnosti kůže.

Jsou různé metody plazma terapie. Ty nejmodernější umožňují plazmu nejen separovat, ale i aktivovat pomocí DNA kyseliny bez použití cizorodého gelu. Aktivátor obsahující DNA nukleotidy je tělu přirozený a schopen nejen uvolnit růstové faktory z krevních destiček, ale především stimulovat jejich aktivitu. Díky tomu více než 100 růstových faktorů začíná podporovat proces omlazení pleti. Obličej se zpevňuje a projasňuje, vrásky se vyhlazují. Dojde k celkovému prozáření pleti s pocitem omlazení o deset až patnáct let.

Jen jedno sezení, ale dlouhodobý efekt

zoom Zvětšit

Před a po ošetření TrayLIFE

Velkou výhodou plazma terapie TrayLIFE je nejen rozumná cena, ale i nízká časová investice. Protože kdo dnes má čas chodit na pět či deset sezení? Díky Plus DNA aktivátoru vydrží pleť omlazená TrayLIFE metodou až osm měsíců. A to jen po jednom ošetření!

Proces stárnutí nelze úplně zastavit. Díky novým metodám medicíny proti stárnutí však lze čas trochu pozdržet. TrayLIFE plazma terapie, s využitím "zdrojů" našeho těla, patří mezi těmito metodami k nejmodernějším a vysoce účinným.

Více informací najdete na www.bodyestet.cz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.