Omlazením své ložnice prospějete i vašemu spánku

Kvalitní a vydatný spánek je přáním snad každého. Často nás to stojí velké úsilí, které ovlivňuje celá řada faktorů. Bez potřebného odpočinku není možné odolávat každodennímu stresu a nepříjemným podnětům. Jak tedy na to?

zoom

Pokud je naší prioritou zdravé spaní, je nutné dodržovat několik základních pravidel. Určitě každý zná doporučované větrání před spaním nebo známou radu o vhodné teplotě místnosti mezi 16-20°C. Samy tyto rady, ale bohužel nestačí. Dalším velice důležitým faktorem je, na čem spíte – tedy vaše matrace.

Kvalitní matrace jsou vašemu tělu dokonalou oporou

Po noci strávené kvalitním zdravým spánkem by se mělo vaše tělo cítit uvolněně a odpočatě. Toho můžete dosáhnout pouze výběrem správné matrace, která bude vyhovovat právě vašim potřebám a požadavkům.

Při výběru matrace je tedy jedním z nejdůležitějších kritérií její optimální tuhost. V e-shopu matrace-webstr.cz naleznete širokou nabídku všech druhů matrací. Najdete tu například zdravotní matrace, které mají všechny potřebné osvědčení i certifikáty a spadají tedy do nižší sazby DPH, jako schválený zdravotnický prostředek. Dále nabízí kvalitní české matrace vyznačující se vysokým komfortem a stálostí parametrů ve standardních rozměrech, ale také pro vás vyrobí matrace nestandardních rozměrů – matrace na míru.

Zdravé spaní nemusí znamenat vysoké ceny

E-shop matrace-webstr.cz – vše pro zdravý spánek nabízí každý den různé slevy a nabídky. Velmi oblíbené jsou denně nové matrace akce nebo výhodné sety matrace 1+1.

Na stránkách e-shopu můžete pomocí filtru pohodlně a rychle vyhledat veškeré zboží, například dle ceny nebo potřebných rozměrů matrací. Místo na spaní je často vhodné omladit úplně. Můžete tedy popřemýšlet, zda se vám nevyplatí investovat i do koupě nového roštu či rovnou celé postele.

Pokud si stále ještě nejste jisti, jsou tu ještě další argumenty: s vaším výběrem matrací vám ochotně a rád pomůže, odborně zaškolený personál a vámi vybrané matrace vám dopraví až k vám domů po celé ČR zdarma.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.