Nová sekce “Přátelé” – začátek nebo konec?

Asi jste si všimly, že na Omlazení.cz máme už pár měsíců novou sekci Přátelé. Stále je označena jako verze beta, i když je pravda, že už na ní nějaký čas nic nevylepšujeme.

img

Jsou přátelé k něčemu užiteční?

Na Přátele nesaháme především proto, že od vás zatím nemáme žádné reakce. Nevíme, co tam máme vylepšovat. O užitečnosti pro moderátorky a mě osobně nepochybujeme. Pokud se nám zdá, že se někdo chystá zaplevelit Omlazení komerčními odkazy, klikneme na “sledovat”, máme z něj (ne)přítele, a jakmile dotyčný, nebo spíše dotyčná něco napíše, hned nám nad sekcí Přátelé zasvítí červená číslice. Podíváme se tam a věc řešíme nebo ji necháváme být.

Co ale vy ostatní? Zdá se vám být sekce Přátelé k něčemu užitečná? Pište prosím do komentářů.

Proč začátek nebo konec?

Pokud by Přátelé k ničemu nebyli, nebudeme tu s nimi strašit, schováme si je někam jen pro sebe a hlavní menu Omlazení bude přehlednější. To je tedy ten možný konec. Alespoň pro vás.

A začátek? Napadlo mě, že by se Přátelé mohli sloučit s funkcí Sledovaná fóra. Vznikla by pak vlastně jakási Timeline jako na Facebooku. Viděli byste tam příspěvky od svých přátel a příspěvky od ostatních ve fórech, která sledujete. Něco jako příspěvky ze stránek, kterým na Facebooku dáte lajk. To by byl docela nový začátek.

Co myslíte?




Komentáře

renda4141
Pro mě je to těžké srovnání, jelikož nemám FB účet a nemám s FB zkušenosti. Ale proč to nezkusit, třeba to uživatele chytne a pěkně se to rozjede.
7939
Pro mne osobně je to zcela k ničemu : sleduji témata a ne jednotlivé uživatele. Pokud má někdo nějaké shodné názory nebo pro mne přínosné zkušenosti, tak si jej samozřejmě pamatuju dle nicku a považuji jej za "přítele" , ale zvlášť kolonku na to nepotřebuji
dubjanka
uživatele nesleduji,pouze zajímavé články a rady
z.pepa
Taky to nepoužívám, nemám ani Facebook, pro mě je to zbytečné a kdyby to zmizelo asi bych si toho ani nevšiml.
Niketka
Možná,že někteří lidé se mohou stát přáteli pokud mají nějaké společné téma či stejné názory. Potom je tu taky facebook, kde se můžou stát přáteli. Myslím, že jsou témata, které se rozebírají anonymně, tak je možná dobrá tato sekce, že to jde mimo facebook. Asi tak...
Stellla
Nepoužívám a nemám FB...sleduji témata ne uživatele
Icy Rose
FB mám jen kvůli kontaktu s lidmi, se kterými se nemůžu moc vídat. Tady tuto funkci nepoužívám, ani jsme ji nijak nezkoumala. Chci si zde udržet celkovou anonymitu
130402
Jsem to smazání této funkce. Přijde mi zcela k ničemu, upřímně řečeno jsem si ani nevšimla, že tu něco takového je, natož abych to někdy využila..
Katnys
FB síce mám,ale na Omlazní sekciu priatelia nepoužívam.Zväčša si nick žien,ktoré ma zaujímajú a pridávajú príspevky pamätám.ale ja zas nesledujem ani diskuze napríklad.
ilka1
Myslím, že anonymita k tomuto fóru patří, přátele jsem zaznamenala, ale pro mě jsou na nic.
blesksoft
hmm zase stádo
Špuntovka
Reaguji na dadabus: souhlasím taky
miniseq
o ničem,
štroblinka
určitě to nevyužiji
Bezantina
Já to určitě nevyužiji, sleduji hlavně recenze na kosmetiku a také témata..
Admin
renda4141
jelikož nemám FB účet

z.pepa
Taky to nepoužívám, nemám ani Facebook

Stellla
Nepoužívám a nemám FB

Reaguji jen aby nedošlo k nedorozumění, s Přáteli na Facebooku naše sekce Přátelé souvisí jen okrajově. Nemusíte vůbec na FB být a přesto zde (= na Omlazení.cz) sledovat příspěvky nicků, které vás už dříve zaujaly a nemusíte si je tedy pamatovat. Nic víc to vlastně zatržení "Sleduji" v profilu ve spojení se sekcí Přátelé nepřináší.

Anonymitu to taky nijak nemění či neohrožuje, ale asi by se to nemělo jmenovat "Přátelé", protože ten název nejspíš svádí k představě, že se vzájemně nějak poznáte. Pokud použijete "Sleduji" jen tady u nás, tak nepoznáte. Stále budete anonymní.
Kami3
přátele nevyužiji , čtu co mne zajímá
154518
Facebook sice mám, ale jen kvůli komunikaci s přáteli. Tu na webu omlazení tuto funkci nepoužívám a sleduji jen témata a deníčky, které mě zajímají
Tamule
Tato rubrika je pro mně dost nepřístupná z hlediska nedostatku času a po pravdě, dávám přednost přátelům, na něž si mohu sáhnout a vidět je a komunikovat bez čekání na reakci.
Fashion victim
Může to fungovat i třeba ke sledování uživatelek, které mají stejný typ pokožky/věk/vlasy a zajistit si tím přehled o jimi použitých produktech, které zrecenzují a tím se inspirovat co si koupit/nekoupit? Nebo ke sledování uživatelek, o kterých vím, že často vkládají do bazaru věci odpovídající mému stylu? Asi proč ne, že? Potom říkám nové záložce ano. Ale zvážila bych její přejmenování - možná bych té funkci nepřiřazovala samostatnou záložku, ale nechala ji "schovanou" v nastavení účtu každé uživatelky.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.