Tipy a triky: nová sekce Omlazení startuje

První ze série článků o novinkách na Omlazení v roce 2016. (Další dva se budou věnovat Přátelům a E-shopu.)

img

Proč a jak Tipy a triky vznikly

Asi jste si také všimly, že nejen v článcích na Omlazení, ale i v tištěných médiích, nebo naopak na Pinterestu vznikají jakási seskupení zaručených tipů a triků na to či ono. „Prověřuje je někdo?” napadlo mě při čekaní na křižovatce v Pelhřimově cestou na chalupu. „Nebo je jen novinářky a blogerky mezi sebou stále dokola opisují? Prostě proto, aby měly o čem psát?”

Než jsem se stačil rozjet na zelenou, dostal jsem nápad, že by se ta seskupení rozřezala na prvočinitele a předložila se samostatně – zrodila se nová kategorie Tipy a triky (dále jen TT). Nejsou to naše „vynálezy”, čerpáme a budeme čerpat všude možně, ze začátku především z vlastních článků, ale rozhlížet se budeme, kde se dá, samozřejmě i v zahraničí. 

Opět vyšší cíle

Na vás bude oddělit zrno od plev. Díky vašim komentářům a lajkům, a také díky poctivému štítkování jednotlivých TT se časem dopracujeme ke stavu, kde bude jasné, že například na suché vlasy funguje mléko více a avokádovo-majonézová maska méně. Příslušné TT budou u jednotlivých štítků řazeny podle počtu lajků, proto prosím nezapomínejte na lajky, nestačí napsat komentář o tom, že daný TT funguje.

Návrhy vítány!

Těžko říct, jak brzo nám, nebo spíše internetu, dojdou nápady, ale určitě bude skvělé, když nám samy začnete posílat náměty na TT, o kterých si myslíte , že by mohly fungovat, či je dokonce budete mít samy vyzkoušené. Zkrátíme si tak cestu při hledání těch opravdu užitečných TT a k těm méně užitečným se dostaneme později nebo vůbec.

5 (slovy pět) TT týdně

Máme v plánu vydávat jeden TT každý všední den, tedy pět do týdne. O víkendu dostanete e-mailem souhrn všech TT za uplynulý týden. Zasílání těchto souhrnů si případně budete moci odhlásit jedním kliknutím. Možná, že pár měsíců nám dojde dech a vydávání TT zpomalíme, toto ale zatím neumíme odhadnout, připravených máme několik desítek.

Body do Tour de Omlazení

Když jsme na Omlazení před pár lety rozjížděli sekci Recenze, moc nám pomohlo bodování do Tour de Omlazení. Zkusíme to tedy i s TT, byť tentokrát s jedním malým háčkem. Body do Tour de Omlazení (nový půlročník začne již 18. 4. 2016), budeme přidělovat takto:

  • 5 bodů za nesmazaný (tedy smysluplný) komentář k TT,
  • 1 bod za lajk pro TT.

A teď ten háček. Podmínkou pro započtení bodů bude to, že jak komentář, tak i lajk musí vzniknout v den zveřejnění TT. 

P.S. Přidělování bodů do Tour zatím nemáme naprogramované (právě se na tom pracuje), pokud by se to stihlo později než se začátkem nové Tour, tedy až někdy po 18.4. 2016, dáme vám vědět.



Komentáře

Tchuminka
Katnys
Ak to budú priamo overené typy a triky,tak super.Internet je plný návodov,domácich kúr a trikov,ale človek nikdy nevie,či to niekde len opísali alebo aj skúšali.Na čo na seba niečo patlať a míňať suroviny,ak to nikomu nezabralo..Overené je predsa len overené,to má inú hodnotu..Dávam like,páči sa mi tento nápad.
Katihlavova
Super
renatatt11
annett.annett
Bezva, těším se!
I.K.A.
Budu se těšit!
renda4141
Ráda si počtu
AJA113
přečtu ráda
joplin
Ráda se poučím
Viki1
Prima nápad Souhlasím s tím, co napsala Katnys
Retronella
Šikovný nápad, poslední dobou, když čtu některé články od
blogerek, napadá mě, jestli to není spíše určitá forma reklamy.
Admin
Reaguji na Viki1: Reaguji na Katnys:
Nevím, jestli tu nedošlo k nějakému nedorozumění. Musíte to být VY a nikdo jiný, kdy ty nápad bude ověřovat. Sami se neověří, nevyzkouší.
Nivea222
Ano, super, ověřené je nejlepší
Viki1
Admin já rozumím jen by bylo ještě fajn, kdyby se k tomu ověření mohlo napsat, jakou mají děvčata-ženy pleť. Já můžu mít dobré zkušenosti, ale na druhou to bude působit zcela opačně. Alespoň tak nějak jsem si to představovala ...
Admin
To by bylo fajn, ale těžko k tomu někoho nutit. Ale možná bychom mohli využít kosmetických profilů, co tu máme (vidím, že vy ho vyplněný nemáte) a použít stejné chování jako v diskuzi. Tedy úři shodě všeho profilu a pisatelky bude její příspěvek barevně zvýrazněn. Co myslíte?
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.