Medová kosmetika

Oblíbila jste si medovou kosmetiku? Připravili jsme pro vás přehled top medových přípravků, které mají na rty, obličej i pokožku celého těla velmi pozitivní vliv. Vyberte si kvalitní kosmetiku z medu a hýčkejte se.

Rty

Celoroční péči o rty vám poskytne medový balzám v kuličce značky Pleva (59 Kč). Rty zjemní, zvláční, podpoří jejich hydrataci a přirozený lesk. Dražší variantu medového balzámu na rty nabízí značka Lush, balzám Honey Trap (245 Kč). Honey Trap poskytuje dokonalou péči o rty, je vyroben z vysoce kvalitních surovin a zároveň se jedná  výrobek netestovaný na zvířatech.

zoom Zvětšit

Balzám Honey Trap, Lush

Obličej

K odlíčení pleti dokonale poslouží odličovací mléko Milk & Honey Gold, Oriflame (159 Kč). Krémové odličovací mléko s výtažky z mléka a medu jemně odstraní make-up a nečistoty, zanechá pleť čistou, vyživenou a hydratovanou. V boji proti vráskám pomůže medový krém Honey Line, Pleva (797 Kč), jenž má dlouhotrvající efekt. Pleť zanechá hladkou, jemnou, pružnou a pevnou.

Ruce

Dopřejte si jedinečný požitek z „obyčejného“ mytí rukou. Mýdlo Honey I Washed The Kids, Lush (155 Kč) s vůní medu a karamelu nemá chybu. Hydrataci a výživu dodáte svým rukám používáním medového krému na ruce od značky Pleva (89 Kč). Krém obsahuje bílkoviny, minerální látky, vitamíny, enzymy a řadu dalších látek, které podporují výživu pokožky rukou.

zoom Zvětšit

Sprchový gel Crabtree & Evelyn

Tělo

Odstraňte odumřelé buňky, vyrovnejte tón své pokožky a zároveň svou pokožku dokonale hydratujte pomocí sprchového gelu Citron, med a koriandr, Crabtree & Evelyn (470 Kč). Pro udržení pružné, pevné a hydratované pokožky je vhodný tělový olej BIO mléko a med od značky Lavera (215 Kč), který můžete používat po koupeli a je vhodný i pro relaxační masáže.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!