Kosmetické oleje: Nový trend v péči o obličej

Návrat k moudrosti našich předků v inovované podobě.

Přesně takto je možné charakterizovat moderní kosmetické oleje, jež se staly doslova hitem v péči o pleť i vlasy. Není se čemu divit, neobsahují totiž žádné syntetické látky a jejich výroba probíhá v souladu s přírodou, což se o nejrůznějších krémech na vyhlazení vrásek říct rozhodně nedá. My se zaměříme na kosmetické oleje známé značky Renovality. 

Čistě přírodní charakter 

zoom Zvětšit

Renovality.cz

Sehnat v současnosti rostlinné oleje určené pro kosmetické účely není až tak velký problém. Mají je jak v kamenných prodejnách, tak i eshopech. Ne všechny jsou ale opravdu jakostní. Chcete-li vsadit na vysokou kvalitu, volte zmiňované kosmetické oleje Renovality. Tyto za studena lisované oleje z vybraných rostlin poznáte velmi jednoduše. Podle balení z fialového skla. Právě ono totiž dokáže dokonale ochránit čistě přírodní směs před slunečními paprsky a jakýmkoli znehodnocením. Je to zejména světlo, jež by mohlo způsobit rozpad molekul a degradaci oleje. 

Certifikovaná přírodní kosmetika 

Nejen typický fialový obal ale hovoří o vysoké kvalitě výrobků této značky, jež jsou samozřejmě certifikovány jako čistě přírodní kosmetika. Vybrat si můžete celou škálu nejrůznějších olejů. Jen namátkou můžeme jmenovat banánový, meruňkový, mandlový a mnohé ostatní. 

Naše tipy na konkrétní oleje Renovality 

Rádi byste svou pokožku omladili? Pak se vyplatí moringový olej pocházející až z oblastí dalekého výhodu. Elixír mládí, jak je označován v zemích své domoviny, dokáže pomoct při tvorbě vrásek, umí rozzářit vlasy a zbavit je lupů. Jestliže vám dochází potřebná energie, volte hořčíkový olej pomáhající právě při únavě, nervozitě či křečích. Se suchou pokožkou si skvěle poradí speciální arganový olej. Jeho hydratační účinky jsou nedocenitelné a svou krásnou oříškovou vůní vás dostane. Ne nadarmo je v Maroku označován jako Tekuté zlato.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?