Jak na snadný a rychlý úklid?

Času máme málo, prach se neustále usazuje, přes okna sotva vidíme ven, kuchyň při vaření vypadá, jak po výbuchu. Vyberte si správný prostředek a šetřete si čas na příjemnější věci.

img

Pro všechny, kteří chtějí úklid zvládnout rychle a účinně, byla vytvořena řada pro rychlý a snadný úklid značky Real. Produkty s praktickým aplikátorem 2v1 jsou specializované na konkrétní čištění. Díky němu můžete nanést bohatou aktivní pěnu přímo na konkrétní místo, nebo přípravek aplikovat rozprachem na větší plochu. Vyberte si ze šesti přípravků ty, které potřebujete. Úklid od této chvíle zvládnete mnohem rychleji!

Nejuniverzálnější z řady je Real skla a tvrdé povrchy, který čistí a ošetřuje všechny omyvatelné plochy v domácnosti. Lze ho použít na zrcadla, skleněné a lesklé plochy, kuchyňské obklady i vodovodní baterie. Speciální složení pro úklid bez šmouh navíc vytváří na povrchu ochrannou vrstvu, která usnadňuje údržbu a prodlužuje životnost povrchu.

Real odmašťovač & kuchyně obsahuje pomerančový extrakt, který velice účinně rozpouští oleje, tuky a nečistoty a zároveň je šetrný k povrchům. Nablýskáte s ním sporák, digestoř, kuchyňskou linku i skříňky. Je vhodný i na dřevo a příjemně voní po citrusech.

Potřebujete snadno vyčistit odolné připáleniny a usazeniny? Určitě vám pomůže Real kamna & trouby & grily. Tento vysoce koncentrovaný prostředek je nejsilnější ze všech Reálů. Bez namáhavého čištění si snadno poradí i s nejodolnější špínou.

Na koupelnu si vystačíte s jedním přípravkem, a to Real koupelny. Toaletu, vanu, sprchový kout, baterie zbavíte špíny i zaschlých kapek. Navíc zanechává neviditelný film, který zabraňuje novým usazeninám. Pokud je vodní kámen, rez nebo zaschlé mýdlo nezdolatelné či dlouho nečištěné, vyzkoušejte Real antikalk. Spáry, zčernalé plísní zase vybělíte speciálem Real plísně. Spolehlivě zlikviduje i bakterie, kvasinky a viry, navíc i skvrny a zápachy.

img

Řada pro rychlý a snadný úklid se může stát i pomocníkem ve vaší domácnosti. Stačí tři kroky: nanést, nechat působit a setřít. Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše?!

Více informací naleznete na www.zeniteshop.cz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.