Jak kombinovat bílé sandály s jinými druhy oblečení?

Jestliže chcete jít letos tzv. s dobou, zařaďte do svého šatníku i pohodlné bílé sandály. Pokud nevíte, jak je kombinovat s dalším oblečením, nezoufejte! My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. S dámskými sněhovými balerínami se díky tomu letos blýsknete na sváteční i na volnočasové akci. Čtěte a inspirujte se.

img

Jak kombinovat bílé sandály do outfitu se sukní a se šaty? 

Bílé sandály pro ženy se velmi hodí i do outfitů se šaty a se sukněmi. Pokud chcete být letos in, vsaďte na ty trapézové a plisované. Jsou velmi elegantní a hodí se do pracovních i do volnočasových outfitů. Volit můžete modely s vysokým pasem. Ty vás opticky zúží a vyčarují vám vyšší postavu. Bílé sandály můžete vkusně kombinovat také s šaty s krajkou. Krajkové modely jsou rafinované a elegantní zároveň. Vsadit můžete i na kousky s průstřihy. Ty se nemusí objevovat nutně jen v dekoltu. Módní šaty budou mít letos průstřih např. na šíji, na bocích či v oblasti bříška. Sukně a šaty mohou mít i různou délku. Na pracoviště vsaďte spíše na delší šaty a na sukně pod kolena. Na volnočasové aktivity, na rande či na večerní party si však můžete dovolit obléci krátké šaty či sukni a doplnit je trendy bílými sandály. Stylové kousky najdete např. i v kamenných prodejnách nebo na e-shopu CCC. Tady si módní bílé sandály vybere i ta nejnáročnější zákaznice. K šatům a k sukním pak mohou ženy vybírat i sandály na klínku nebo na jehlách. Oba modely obuvi budou letos v kurzu. 

Jak sladit sněhové dámské sandály do outfitu s kalhotami? 

Sněhové dámské sandály se hodí i ke kalhotám. Obléci si k nim můžete pohodlné rifle s vysokým pasem a s roztrhanými koleny. Slušet vám to bude i s kalhotami typu chino. Ty se hodí zejména do business outfitů nebo do svátečních modelů. Dámské sandály ženy a dívky s oblibou ladí i s legíny. K těm se budou hodit především modely na ploché podrážce. Ke kalhotám se zúženou nohavicí můžete vsadit i na dámské bílé sandály s vyšším podpatkem. Zmíněné modely bílých sandálů mohou dámy sehnat i na e-shopu CCC. Zde si však dejte pozor na výběr správné velikosti obuvi. Vždy se musíte řídit délkou stélky vašeho chodidla. Na pomoc si vezměte klasický krejčovský metr a pečlivě změřte vnitřní vložku jiné boty, která vám dobře padne. Naměřený výsledek pak nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybraného výrobce. Různé světoví značky mají totiž nuance v číslování. 

K jakým módním doplňkům zvolit dámské bílé sněhové sandály? 

Aby byl váš outfit s bílými sandály vyšperkovaný do posledního drobného detailu, musíte si k nim vzít o trendy módní doplňky. Ale pozor! Ty by měly mít nejen stejnou barvu, ale také strukturu. Jak říká známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš sněhový outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantním a uceleným dojmem. Trendy bílé sandály i módní doplňky můžete nakupovat např. i na oblíbeném e-shopu CCC. K mání jsou tu pro ženy kousky v hladkém i v strukturovaném provedení. Jistě si mezi nabízenými modely dámských sandálů vyberete ty pravé i vy! 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.