Inspirace na letní outfit

Léto je konečně tady a my vám pro inspiraci přinášíme tři letní looky sestavené podle posledních módních trendů pro tuto sezónu. Pastelové barvy, mixování potisků nebo odhalený pupík – kterému módnímu hitu dáte přednost?

img

Který módní trend si letos vyberete?

V zajetí pastelových barev 

zoom Zvětšit

Sladké barvy patří mezi top trendy sezóny.

Sladce krémové a zmrzlinové barvičky patří toto léto mezi top trendy, které rozhodně stojí za to vyzkoušet. Něžné pastelové odstíny jsou velmi ženské a lichotivé, a pokud to s cukrem moc nepřeženete, můžete vytvořit i velmi elegantní letní look. Základem tohoto outfitu jsou „slimky“ v pudrově růžovém odstínu, které doplňuje vzdušný prodloužený top s módním květovaným vzorem. K maximálnímu prodloužení nohou dopomohou jemně zelené botky na platformě, v podobném odstínu jsou i obroučky u trendy brýlí. Celkový vzhled doplňují perlový náramek, zajímavý prsten a kabelka v pastelových tónech. 


Hra se vzory 

zoom Zvětšit

Nebojte se kombinovat různé vzory.

Kdo řekl, že různé potisky by se neměly míchat? Tomuto módnímu pravidlu již dávno odzvonilo a mixování zdánlivě nesourodých vzorů je momentálně velmi módní záležitostí. V módě jsou také šortky s vysokým pasem, v tomto případě pruhované, které skvěle padnou k jarními tílku posetému divokým potiskem květů. Pohodlné děrované hnědé polobotky stylově sedí a celkový look doplňuje zajímavá bižuterie v podobě přívěsku na krk a mohutnějšího prstenu s kamenem v lila odstínu. Léta v našich zeměpisných šířkách bývají chladnější, proto se bude hodit sáčko v moderním pastelově žlutém odstínu. 


Svůdně odhalený pupík

zoom Zvětšit

Pochlubte se plochým bříškem.

Velkým hitem jsou letos ultrakrátké topy nebo bolerka, která odhalují sexy oblast nad pupíkem. Pokud se můžete a chcete pochlubit plochým bříškem, neváhejte a směle svou postavu v podobném outfitu ukažte. Modré bolerko vhodně doplňuje romantická sukně áčkového střihu se vzorem květů. Béžové sandálky na mohutném podpatku a platformě nejen skvěle opticky vytvarují a prodlouží nohy, ale také poskytují určitou stabilitu. K tomuto looku s jemným pelem country stylu “pasuje” i kabelka v malinově růžové barvě, holé ruce ozdobí zlaté bižuterní náramky a před ostrým sluníčkem oči ochrání retro brýle.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?