Fotokniha: uchovejte ty nejkrásnější momenty. Jak na její výrobu snadno a rychle?

V poslední době se rozmáhá trend fotoknih. O co se jedná? Jak si ji snadno vyrobíte? Kde ji pořídíte nejvýhodněji? Vše jsme zjistili za vás!

img

Fotografie – nejsnadnější způsob, jak uchovat krásné momenty.

Zapomeňte na obyčejná fotoalba, pořiďte si fotoknihu a nechte ty nejkrásnější vzpomínky znovu a znovu ožívat v podobě, kterou jim sami dáte. Při vytváření fotoknihy si užijete mnoho zábavy, můžete se nechat unést kreativitou a z vlastních fotografií vytvořit malé umělecké dílo, kterým budete rádi listovat.

zoom Zvětšit

Tip: Piklio.cz nabízí bonus 200 Kč pro nové zákazníky. Při registraci obdržíte emailem slevu 200 Kč na cokoliv z Piklio nabídky!

Jak na to?

Většinou je nutná instalace speciálního programu, ve kterém si svou fotoknihu vytvoříte. Jde to ale mnohem snadněji! Na Piklio.cz můžete vše vytvořit online bez nutnosti stahování či instalace jakéhokoliv softwaru. Rychle, snadno, online.

Fotokniha jako příběh:

Nejkrásnější jsou tematicky laděné fotoknihy. Hodí se k zachycení prvních krůčků vašeho drobečka, první společné dovolené nebo třeba k zachycení svatebního dne. Fotokniha může být krásnou vzpomínkou na jednu z nejvýznamnějších událostí v životě - svatbu. 

zoom Zvětšit

Tip: Jako svatební dárek se výborně hodí také obraz či přání z vlastních fotografií, které dárku dodají nádech osobitosti a unikátnosti.

Pokud si nevíte rady se svatebním darem, můžete si být jisti, že dárkový certifikát na fotoknihu novomanžele více než potěší. Svatební fotokniha se stane tou nejkrásnější vzpomínkou.

Nezapomeňte krásné okamžiky ze svého života!

V dnešní digitální době už máme všechny fotografie uložené v počítačích, málokdy je necháme vyvolat a málokdy si je všechny prohlídneme. Nenechte na své zážitky padat kybernetický prach a přiveďte je znovu k životu! Piklio.cz nenabízí jen výhodné fotoknihy, ale mnoho dalších služeb, které z vašich fotek vykouzlí umělecká díla. 

zoom Zvětšit

Fotokalendáře od Piklio.cz

Fotokalendář je doplňkem, který dodá vašemu domovu osobité kouzlo. Navíc se skvěle hodí i jako dárek. Nebo byste raději své fotky viděli viset na stěnách jako obrazy? Nic není nemožné. Fotoplátno můžete zarámovat a mít krásné momenty ze svého života stále na očích.

Vaše fotky. Váš příběh. PIKLIO.CZ!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?