Hvězdný styl levněji

Rády byste se oblékaly jako slavné hvězdy, ale luxusní oblečení od špičkových módních návrhářů si nemůžete dovolit? Není třeba zoufat, hvězdný outfit lze pořídit i mnohem levněji.

img

Oblečení ve stylu vaší oblíbené celebrity nemusí stát majlant.

Diane Kruger

Přibližná cena jejího outfitu: 30 000,- Kč

zoom Zvětšit

Diane Kruger je módní ikona.

Krásná herečka a bývalá modelka platí ve světě módy za módní ikonu a její styl považují módní znalci za velmi vytříbený. Tentokrát výborně zkombinovala hedvábnou blůzu s potisky hvězd značky Equipment s tmavě šedou áčkovou minisukní a doplnila černobílými lakovanými polobotkami v pánském stylu značky Robert Clergerie. Herečka černobílý outfit barevně osvěžila kabelkou s květinovými potisky od Phillip Lim a stylovým slaměným fedora kloboukem. 


Rosie Huntington-Whiteley

Přibližná cena jejího outfitu: 32 000,- Kč

zoom Zvětšit

Svěží, letní model v podání topmodelky.

Slavná britská modelka a herečka zvolila při návštěvě filmového festivalu v Cannes svěží, letní model, kterým okouzlila své okolí na procházce po přímořské promenádě. Vzdušná krajková blůzka od Vanessa Bruno výborně ladila s pudrově růžovou minisukní značky Chloé. Modelka celkový look vhodně doplnila „nude“ lodičkami Brian Atwood a elegantním psaníčkem s potiskem hadí kůže. 


Alessandra Ambrosio

Přibližná cena jejího outfitu: 44 000,- Kč

zoom Zvětšit

Maxi sukně jsou trendy i letos.

Outfit brazilské modelky a andílka Victoria Secret je nejdražší jen díky luxusní kabelce značky Chloé v ceně 1900 dolarů. Modelka ráda kombinuje drahé designerské kousky s levnými modely z běžných módních řetězců. Zvláště si oblíbila online obchod Asos, odkud pochází i černý krátký top odhalující její vypracované břišní partie a brýle od Quay Eyeware Australia. Nejvýraznějším prvkem celého looku je maxi sukně značky Rachel Pally, která celému outfitu dodává bohémský náboj.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.