Nedejte vráskám šanci!

Řada Eucerin Hyaluron-Filler obsahuje kyselinu hyaluronovou, která cíleně vyplňuje vrásky zevnitř.

V každé fázi života vyžaduje naše pleť rozdílnou péči. Pokud těmto měnícím se potřebám porozumíme a budeme je respektovat, můžeme proces stárnutí kůže výrazně zpomalit. 

Kyselina hyaluronová je látka tvořená kožními buňkami a je přirozenou součástí pojivové tkáně pleti. Za svůj mimořádný úspěch v kosmetickém průmyslu vděčí kyseliny hyauronová schopnosti vázat vlhkost. Od 30. roku života klesá přirozená schopnost pleti vytvářet kyselinu hyaluronovou a začínají se objevovat první výraznější vrásky. 

Řada Eucerin Hyaluron-Filler obsahuje dva různé typy kyseliny hyaluronové, která vyplňuje vrásky zevnitř. Kombinace kyseliny hyaluronové s dlouhým a krátkým řetězcem a bioaktivním glycin saponinem prokazatelně zvyšuje pleti vlastní syntézu kyseliny hyaluronové a pomáhá redukovat vrásky. Při pravidelném používání pleť získává hladší a mladistvější vzhled. Řada zahrnuje kromě intenzivního denního a nočního krému také speciální připravek pro okolí očí nebo vysoce koncentrované sérum proti vráskám. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?