Dárek, který potěší hned dvakrát

Okouzlete svou rodinu a přátele jednoduchým, ale působivým balením. Darovat můžete drobnost, jen jí nezapomeňte krásně zabalit.

My všichni, ať malí nebo velcí, jsme každý rok pohlceni kouzlem, vyčarovaným pomocí papíru a mašle. V dnešní době už ale nestačí jen univerzální klasika. Pamatujete, jak vám v narvaných prodejnách s papírenskými potřebami podávali zpod pultu ten nejlevnější papír? „Vyberte si, paninko, máme sněhuláky, andílky a Santu…jo a ještě jeden dětský“. Balení dárků v posledních letech žije vlastním životem a celému proudu kraluje kreativita

Přilepte na dárek fotku, nakreslete obrázek, připevněte oblíbenou květinu nebo básničku, a vykouzlete úsměv na tvářích vašich blízkých. V letošní sezóně užijete jak jednobarevné, tak potištěné papíry, ale především je budou zdobit stužky, mašle a jmenovky. Základem je kvalita materiálů, kterou zaručuje novinka na českém trhu balicích potřeb, švýcarská značka STEWO.

Oslňte leskem a třpytem. Sváteční náladu vykouzlí zdobené, lesklé a metalické povrchy na vašich dárcích. 

Kdo by nechtěl, aby jeho dárek vypadal jako křišťál od Swarovski? Letos zazáříte s kombinací černá/zlatá či bílá/zlatá a vedle tradičních svátečních barev se objevuje i hvězdná modř a přírodní béžová. Dobrým pomocníkem při balení nepravidelných tvarů vám bude hedvábný papír, poslouží i pro vyplnění tašek a krabiček. A ty lenivější z nás zachrání papírové sáčky, které stačí převázat pěknou a kvalitní stužkou či lýkem a voilà.

Balicí potřeby STEWO vám přináší Papírnictví Plojhar. 


Prohlédnout si je můžete jak v kamenné prodejně v Českých Budějovicích, tak na velkoobchodním eshopu: shop.plojhar.cz.

Případně se zastavte na veletrhu Kreativita-Hobby od 27.-29.11. v pražském Radiopaláci. 


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.