Celebrity bez makeupu

Jak vypadají filmové hvězdy, zpěvačky a modelky bez nánosů líčidel, počítačové retuše a záře reflektorů? Posuďte sami.

img

Make up dokáže proměnit i ropuchu v sexy krásku, své o tom vědí i slavné celebrity.

Alessandra Ambrosio (32) 

zoom Zvětšit

Topmodelka je bez makeupu takřka k nepoznání.

Brazilská topmodelka známá především jako andílek Victoria´s secret je bezpochyby nádherou ženou, která je i díky své vysoké a ultraštíhlé postavě na ulici k nepřehlédnutí. Nenalíčená však působí trochu jako holka od vedle, co říkáte?




Amanda Seyfried (28) 

zoom Zvětšit

Hvězda filmu Mamma Mia je půvabná i nenalíčená.

Slavná americká herečka, kterou proslavil především filmový hit Mamma Mia, má půvabu na rozdávání a klidně se obejde i bez vrstvy líčidel. Je ale pravda, že když se svěří do péče vizážistů, na červeném koberci dokáže skutečně zazářit. 




Mila Kunis (30) 

zoom Zvětšit

Přítelkyně Ashtona Kutchera asi neměla svůj den.

Hvězda této americké herečky ukrajinského původu stále stoupá. Mohou za to nejen její herecké schopnosti a nepopiratelný půvab, ale také její slavný přítel Ashton Kutcher. Mila se ovšem bez makeupu svému slavnému já prakticky vůbec nepodobá. 




Katie Holmes (34)

zoom Zvětšit

Exmanželka Toma Cruise se v běžném životě moc nelíčí.

Herečku Katie Holmes sice proslavil už seriál Dawsonův svět, ale pod oslňující zář hollywoodských reflektorů se dostala až po sňatku s hercem Tomem Cruisem. Katie je známá tím, že v běžném životě svůj vzhled zas tolik neřeší, a tak není nikterak obtížné vyfotit ji bez nalíčení.




Heidi Klum (40)

zoom Zvětšit

Nachytat německou topmodelkuk bez líčení je těžký úkol.

Je těžké být za všech okolností dokonalou německou topmodelkou, moderátorkou a módní návrhářkou, zvláště když jste také matkou čtyř dětí. Nachytat tuto krásku nenalíčenou je sice i pro zkušeného paparazziho těžký úkol, ale není to nemožné. 




Kristen Stewart (23)

zoom Zvětšit

Hvězda ságy Stmívání se v civilu obejde bez nánosů makeupu.

Hvězda ságy Stmívání se pravidelně umísťuje na předních místech nejvíce sexy žen světa, ale i Kristen má své dny. I když herečka mimo červený koberec preferuje spíše nenápadné líčení, málokdy vyjde úplně bez makeupu. Tentokrát ji však fotografové zachytili s čistou tváří.




Katy Perry (29) 

zoom Zvětšit

Slavnou zpěvačku bychom bez líčení ani nepoznali.

Populární americká zpěvačka je proslulá svým velmi výrazným líčením, a tak může být její reálná podoba bez doteku makeupu pro někoho až šokující. Ale zase je skvělým příkladem toho, že i zcela průměrná žena se může pomocí líčení změnit ve femme fatale. 



Taylor Swift (24) 

zoom Zvětšit

Taylor líčení zbytečně přidává na věku.

Slavná americká country-popová zpěvačka si libuje ve výrazném líčení, které jí často přidává pár let navíc. Bez nánosu líčidel přitom vypadá jako malá holka, kterou byste rozhodně za světově známou celebritu nepovažovali.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!