Jak mít pleť jako modelka - 3. část

Vypadají naprosto dokonale, jejich pleť je bezchybná, hladká a rozzářená. Jak to jen dělají? Samozřejmě z velké části vděčí za svou perfektní pokožku genům, ale i topmodelky o svou pleť pečují. Prozradíme vám jak.

img

Prozradíme tajemství krásné pleti od světových topmodelek

Mackenzie Hamilton

zoom

Mackenzie chrání svou pleť před sluncem.

Tato rodilá Kanaďanka prakticky nevychází ven bez slunečníku, snaží se totiž maximálně chránit svou pleť přes zákeřnými slunečními paprsky, které přispívají k rychlejšímu stárnutí pleti. Možná i díky tomu ji většinou lidé považují za mladší, než ve skutečnosti je. 







Melody Monrose 

zoom

Hydratace je podle Melody nejdůležitější.

Krásná modelka s tmavou pletí pochází z Martiniku a za nejdůležitější považuje hydrataci. Svou pleť řádně hydratuje každé ráno a večer hydratačním krémem od Yves Saint Laurent. Tento krém podle ní není příliš mastný a nezanechává lesklý film. K odličování make upu Melody používá jemnou odličovací emulzi od Biodermy. 







Anais Pouliot

zoom

Anais preferuje přírodní produkty.

Anais nedá dopustit na kvalitní oční krém, momentálně tato kanadská topmodelka používá Eye Elixir od londýnské značky Elemental Herbology, který obsahuje hodně rostlinných výtažků a navíc krásně voní. Anais preferuje přírodní produkty na pleť, má velmi ráda arganový olej. "Když si ho nanesete před spaním, ráno se probudíte s pletí jako miminko," tvrdí Anais. 







Jourdan Dunn

zoom

Sisley je nejlepší kosmetická značka pro Jourdan.

"Miluji výrobky od Sisley - jsou prostě nejlepší", říká britská modelka Jourdan, která od této značky používá čisticí mléko a hydratační krém. Modelka doporučuje i jejich masky, přičemž ona a její matka si oblíbily masku Black Rose. Další výbornou maskou je podle Jourdan Radiant Glow, která z tváře jako zázrakem smázne únavu. 








Lakshmi Menon

zoom

Indická topmodelka nedá dopustit na produkty od Dr. Hauschka.

"Dělám základní věci. Používám dobrý odličovač a hydratační krém, piji hodně vody a cvičím," prozradila svůj recept na krásu indická modelka. Lakshmi má ráda Rose day cream od Dr. Hauschka, protože je bez chemikálií, a rovněž si oblíbila čisticí pleťové mléko a krém stejné značky. Lakshmi přiznává, že je velkým fanouškem značky Dr. Hauschka a je jí věrná již několik let. 







Ginta Lapina

zoom

Ginta používá výrobky značky Suki.

Litevská modelka objevila organickou značku Suki a nedá dopustit na mýdlo a hydratační olej, který tato kosmetická firma vyrábí. Ginta si hydratační olej vmasírovává do pokožky každé ráno a večer. Od stejné značky používá i oční krém a přiznává, že je trošku posedlá značkou Suki a stále zkouší jejich produkty. 







Nyasha Matonhodze

zoom

Naysha spoléhá na kakaové máslo.

"Myslím si, že méně znamená více - čím méně produktů nanesete na tvář, tím lépe. Já vždy používám mýdlo Dove a Palmer´s Cocoa Butter, které používám celý můj život," prohlásila skromně britská modelka. Během Fashion weeku dostane na vyzkoušení mnoho luxusních přípravků na pleť, ale Nyasha se drží svého osvědčeného kakaového másla.






Irina Kulikova

zoom

Ruská modelka si oblíbila značku Bioderma.

Tato modelka, která pochází z Ruska, používá k čištění pleti Créaline H2O Cleanser od značky Bioderma. Také prozradila svůj odličovací rituál. Nejprve na obličej nanese pěnový čistič pleti od Vichy, ten pak smyje a odlíčenou pleť hydratuje krémem od značky Kiehl.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!