Bronzové opálení i v zimě

Lehce snědá pleť vypadá hezky celoročně. Jenže jak chytnout v zimě bronz a jas bez nutnosti návštěvy solária? K jemnému opálení si můžete dopomoct pudrem.

Co vše pudr umí?

Rozjasňující a bronzující pudry jsou skvělým pomocníkem, který dodá vaší pleti zářivý a zdravě vypadající vzhled. K dokonalé „opálené“ pleti si však musíte umět vybrat správný odstín a i nanášení pudru má své zákonitosti. Pudrem můžete pleť rozjasnit, stínovat kontury obličeje nebo můžete pudr použít pro jemné opálení. Ovšem všeho s mírou aneb přirozenost nade vše!

Rozjasňující pudr

zoom

Rozjasňují pudr je vhodný zejména v zimě. Dokáže navrátit barvu zašedlé pokožce a dodat jí přirozené rozjasnění. Dejte si však pozor na příliš výrazné rozjasňující pudry, ve kterých jsou třpytky. Tento typ pudrů se hodí spíše na večerní líčení a na ozdobu dekoltu. Pro aplikaci rozjasňujícího pudru použijte pudrový štětec. Naneste pudr na celý obličej.

Bronzující pudr

Bronzující pudr patří mezi stálici v mé kosmetické taštičce. V létě dokáže zastoupit i make-up, v zimě ho obvykle kombinuji s klasickým pudrem. Bronzující pudr v jednom odstínu nanášejte širokým štětcem po celém obličeji, nezapomeňte na čelo a bradu.

Multi bronzující pudr

Multi bronzující pudry se používají ke stínování obličeje podobně jako tvářenka. Multi bronzující pudr umí díky svému složení i něco navíc – dokáže pleť rozjasnit a dodat jí přirozeně vypadající opálený vzhled. Při aplikaci si dejte pozor, kolik pudru na obličej nanesete. Méně je více. V lehkém dotyku aplikujte pudr do středu čela a nad horní ret.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.