Univerzální kousky, které nesmí chybět ve vašem šatníku

Každé ráno si kladete otázku, co si vzít na sebe a s čím to sladit? Bezradně stojíte před šatníkem a máte pocit, že zeje prázdnotou? Možná vám tam chybí klíčové kousky, které se snadno kombinují a vypadají skvěle za každých okolností.

img

Malé černé a pouzdrové sukně

Pouzdrová sukně je symbolem ženskosti. Kombinujte ji s halenkou a styl vám nikdo neupře. Ráda trávíte volný večer ve víru města? Ikonické malé černé šaty unosíte na společenské události i do baru s přáteli. Řeč je o klasických černých šatech na tělo s délkou nad kolena. Šmrnc večernímu outfitu dodáte nepřehlédnutelným psaníčkem a oslňujícími šperky.

img

Ikonické tenisky

Před pár lety se dámské boty Nike nosily možná tak do parku na běhání. Jakmile sportovní boty vykročily na přehlídková mola, zaplavily celý svět. Dnes se nosí prakticky ke všemu – elegantními šaty počínaje a ležérními outfity konče. Nejuniverzálnějším modelem jsou nadčasové kotníkové nebo nízké modely v bílé barvě. Máte pro sneakers slabost? Počkejte si na limitovanou edici a ulovte jedinečný pár, který pozvedne každý outfit o třídu výš.

img

Černé sako a bílá košile

Nikdy nepodceňujte černé sako. Tenhle kousek rázem promění džiny v elegantní outfit i perfektně doladí uhlazené pouzdrové šaty. Při výběru saka se zaměřte hlavně na to, aby vám sedělo v ramenou a v pase. Stejně tak důležitá je kvalita materiálu i zpracování. Ve skříni by vám vedle dobře padnoucího saka neměla chybět ani nadčasová bílá košile – kousek, který sluší prakticky každé ženě. Po práci vám bude stačit jen nandat si červenou rtěnku a můžete směle vyrazit do baru i do divadla.

Džíny a bílé tričko

Skvěle padnoucí džíny v klasické modré nebo černé barvě jsou základem dámského i pánského šatníku. Při výběru berte ohled na typ vaší postavy. Nenechte se unést trendy ozdobami a vsaďte na jednoduchost. Váš šatník by měl mít v záloze i několik triček klasického střihu v neutrálních barvách – ideální je černá, bílá, šedá nebo béžová. Jakmile ráno nebudete vědět po čem sáhnout, klasické džíny a bílé tričko jsou sázkou na jistotu.

Nadčasový trenčkot

Trenčkot v béžové nebo černé barvě je nesmrtelná klasika, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Neexistuje totiž módní kombinace, se kterou by nevypadal skvěle. A protože jde o investici na několik sezon, s nákupem trenčkotu se neunáhlete a vždy dejte přednost kvalitě. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!