Romadur na gril se slaninou, bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou

Už jste někdy grilovali Romadur? Ano, souhlasíme, kvůli výrazné "vůni" je to lepší venku. V grilovací sezoně navíc seženete výhodné balení čtyř kousků s kořením zdarma. O důvod víc zkusit náš recept se slaninou a opečenou bramborou s Jihočeskou zakysanou smetanou.

img

Ingredience

  • 1 balení Romaduru na gril
  • 200 g slaniny
  • 50 g Jihočeského másla
  • čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn)
  • 4 velké brambory
  • 180 g Jihočeské zakysané smetany
  • Alobal

Návod na přípravu grilované pochoutky

Brambory omyjeme, ale neloupeme. Alobal rozdělíme na 4 díly a potřeme Jihočeským máslem. Pečeme na grilu nebo v troubě cca hodinu. Mezitím obalíme Romadur na gril slaninou a ugrilujeme. Podáváme s hotovou pečenou bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.