6 tipů na draze vypadající outfit

Nemáte peníze na luxusní módní zboží? Nevadí, stačí si osvojit pár  jednoduchých triků, které váš outfit pozvednou na vyšší úroveň.

Pořiďte si stylové hodinky

Možná namítnete, že hodinky v dnešní době chytrých telefonů jsou trošku přežitek. Nicméně klasické jednoduché hodinky bez ozdobných kamínků a výstředních tvarů mohou v okamžiku povýšit běžný každodenní look na outfit hodný vyšší cenové kategorie. Momentálně jsou v kurzu především objemné hodinky a ty inspirované pánským stylem.

Vsaďte na klasickou pevnou kabelku

Hobo pytlovité tašky nebo kabelky v pošťáckém stylu takzvané messenger jsou sice velmi praktické, ale dámu z vyšší společnosti z vás rozhodně neudělají. Zato strukturované kabelky typu Birkin, Alma nebo ty ve tvaru aktovky automaticky upozorní na vytříbený vkus nositelky. A nemusí být ani předražené! I jednoduchý outfit jako jsou džíny a bílé tričko bude s pevnou klasickou kabelkou vypadat dražší než ve skutečnosti je.

Zvolte dokonale padnoucí šaty

Maxi šaty jsou sice ideální volbou na horké letní dny a večery, ale i ty dražší mohou nakonec vypadat příliš neformálně, bohémsky a lacině. Pokud chcete zapůsobit na obchodního partnera nebo jen toužíte vypadat elegantně a stylově, vyberte si šaty jednoduchého střihu v klasické barvě bez výrazných detailů a vzorů, které lehce obkreslí siluetu vaší postavy a jemně podtrhnou její přednosti.

Noste černé brýle

Momentálně jsou sice v módě sluneční brýle všech možných barev, zrcadlovky a brýle s extravagantními detaily, ovšem elegantní a stylové dámy sázejí na klasiku. A tou jsou právě černé sluneční brýle větších rozměrů, které dodají ten správný glamour ve stylu Jackie Kennedyové. Klasické černé brýle bez zbytečného lesku, ozdob nebo netradičních obrouček dodají punc luxusu i jinak velmi obyčejnému outfitu.

Vyhněte se pleteninám

Delší svetříky a kardigany sice vypadají chvíli po jejich zakoupení skvěle a slušivě. Ale bohužel téměř veškeré pleteniny brzy začnou cuckatět, ztratí svůj tvar a tím se z nich stanou značně nelichotivé kousky šatníku. Raději si vybírejte materiály, které se tak brzy neopotřebovávají a déle si udrží svůj tvar. Namísto pletených svetrů se poohlédněte třeba po lehkém sáčku klasického střihu.

Obujte mokasíny

Známkou bohatství, stylu a luxusu obvykle nebývají extravagantní lodičky na extrémně vysokém jehlovém podpatku, ale ani jednoduché pohodlné baleríny. Ženy z vyšších kruhů mají většinou v botníku několik párů mokasín, které oproti balerínám déle drží svůj originální tvar a nevypadají obnošeně ani po pár týdnech nošení. Šik mokasíny jsou prostě evergreenem a řadí se mezi nejoblíbenější stylové botky.



Komentáře

sarlotka1
Pěkné tipy, praktické a pravdivé.
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.