5 pražských kaváren ideálních pro práci na počítači

Pracovat nemusíte jenom v kanceláři, nebo doma. Existuje ještě třetí varianta, a tou je kavárna. A Praha nabízí hned několik báječných kavárenských míst, kde se pracuje jedna báseň. Kde vám nabídnou výbornou kávu a porci koncentrace k tomu?

img

Loft Karlín

Loft Karlín se nachází kousek od stanice metra Křižíkova. Jedná se o menší kavárnu, která ale disponuje dvěma patry, několika stylovými stolky i pohodlnými křesly. V nabídce najdete vybranou kávu, domácí limonády i silnou wifi síť, takže se tu můžete oddávat práci dlouhé hodiny. A když vás přepadne hlad, můžete si vybrat z bohaté nabídky domácích zákusků nebo sendvičů.

Pilot Cafe

Pilot Cafe najdete poblíž tramvajové zastávky Letenské náměstí. Velkou výhodou je, že ve všední dny otevírá už v osm hodin. Pokud tedy hledáte kavárnu na Letné, kde můžete pracovat hned po ránu, Pilot Cafe je tou správnou volbou. Navíc si k ranní ?šichtě? objednáte míchaná vajíčka, omeletu, nebo jinou dobrou snídani. Nemluvě o domácích dortících a výběrové kávě z českých pražíren.

Café Neustadt

Café Neustadt je tak trochu skrytou kavárnou za radnicí na Karlově náměstí. Najdete ji ve vnitrobloku a hned na první pohled vás zaujme prosklená stěna obrostlá břečťanem, která dává kavárně moderní a zároveň tak trochu industriální vzhled. Zahrádka je zde otevřena téměř celoročně, a tak můžete směle pracovat na čerstvém vzduchu. Kromě vynikající kávy a domácích dezertů si také jistě pochutnáte na různých polévkách či dalších teplých jídlech, které vám jistě zpříjemní pracovní den. A jakmile vám odzvoní padla a zaklapnete notebook, můžete si objednat půllitr oroseného českého piva.

Cafedu

Cafedu je nejen kavárnou, ale také studovnou a coworkingovým místem. Tohle jedinečné místo objevíte, když obejdete Národní muzeum. Obvykle bývá kavárna plná studentů a pracantů, kteří sem přicházejí za koncentrací a klidem. Nicméně kvůli vysoké frekvenci návštěvníků bývá kavárna poněkud rušnějším místem pro práci. Na druhou stranu si můžete pronajmout stůl v tiché pracovně za 160 Kč na den.

Tvoje máma

Kavárna Tvoje máma je jednou z těch, která sice nemá webové stránky, o to více proslula na sociálních sítích, konkrétně na Instagramu. Lidé se sem sjíždí ze všech koutů Prahy na výbornou snídani, delikátně hořkou kávu i na domácí koláče. Krom toho je kavárna velmi příjemným místem na práci. Najdete ji ve Vršovicích, kousek od náměstí Svatopluka Čecha. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.