Izka
naběhjo

Pusinka
To jsem celá já.A jak bylo Saksíkovi Hned po operaci.Opravdu to nebyla tak strašná bolest?Protože z tebe to odhodlání přímo sálá...

Pusinka
Izka

Izka
Opravdu to nebyla tak strašná bolest?Protože z tebe to odhodlání přímo sálá
to samý jsem se chtěla zeptat já

Izka
Opravdu to nebyla tak strašná bolest
Holky-pro krásu se dá vydržet téměř vše
Takže sama za sebe můžu říct,že to sice bolelo,ale spíše při vstávání a lehání-člověk si musel najít techniku,jak na to
Bolí to druhý den,to vše přijde k sobě-ale od toho tam jsou lékaři a sestry,takže se opravdu nebojte říci si o injekci nebo prášek,je to tak lepší.Taky je hodně důležité se tomu nepoddat a začít se hýbat---jelikož to rozhýbání je nejhorší a číém to oddalujete,tím to bude horší.
Není to tak staršné--já jsem si řekla o injekci druhý den večer--ale u mne to bylo nejspíše podmíněné i tím,že jsem 6hodin po operaci dostala silnou menstruaci.Jinak další dny už to bylo v pohodě,není se čeho bát

Izka
Opravdu to nebyla tak strašná bolest?
Saksik si na bolest nestěžovala. Dostávala injekce proti bolesti. Bolí ji zadek a záda z toho ležení. Ale když šla na záchod, tak poskakovala jak srnka a vypadala a myslím že i byla úplně v pohodě.
Fakt mi včera dodala hodně odvahy, že kdybych se tam potkala s Remešem, vlezla bych mu hned na stůl a neodešla dřív než než s novým břichem. V tu chvíli by mi snad bylo i jedno zda by mi udělal kotvu.

Pusinka

Pusinka
že kdybych se tam potkala s Remešem, vlezla bych mu hned na stůl

máš email

Avi
Pusinka
Holky,díky za podporu.Já si nějak nedovedla představit,že je člověk po takovým zásahu ,jakej měl Saksík,v pohodě.

Pusinka
Protože když jsem četla že má po 5ti dětech 60 kg,
proč si většina lidí myslí , že matka vícero dětí musí být zákonitě chodící - Lochneská příšera ? U nás je většina takovách mamin a mají postavu jak víno , žádné rozestupy břišních svalů atd... Je fakt , že jsme třeba cvičily všichni až skoro do poslední chvíle i s posilováním bšišních svalů spolu v tělocvičně. A taky jsme většina rodily už cestou do porodnice v autě

Ahok holky,
tak jsem tam šoupla jednu fotku v sedě, jak jste chtěly. Moc mi to nešlo vyfotit. Ale aspoň něco.

nikky
máš email
Tý jo, ty seš teda kočka!!!!

nikky
rodily už cestou do porodnice v autě
Já to do porodnice taky skoro při posledním nestihla. Dojeli jsme do porodnice (ani né do tý,kde se narodily ty dvě starší děti, museli jsme do blízské). Jen jsem si vzala tu jejich košili a do 10 min. byl malý venku. Manžel si myslel,že to bude trvat dlouho jako u cácorky a v klidu si na chodbě hrál na mobilu hry.Pak říkal,že když slyšel brečet mimino, nikdy by ho nenapadlo, že už je to to naše. A bylo a zas 4 kilový.

petula32
ty sedíš??????? to není možný - taky cůůůůůůůůůůů

Izka
To je dobře ,že se Saksík cejtí dobře
To je fajn, že se Saksik cítí dobře. Mě bylo taky smutno, ale tím, že jsem byla 8 km od domova, tak mi to tak nepřišlo tak hrozný. Už se moc těším na její fotečky.

Pusinka
A bylo a zas 4 kilový
Pusinka
no to mi vykládej -včichni 4 kluci měli 4kg a šli jak po másle ( když se na to dívám s odstupem času ) ale Nela ta měla 2.45 kg a tak dlouho jsem nerodila všechny dohromady ale byla o měsíc dřív

petula32
tý jo!!! Super. Chtěla jsem se tě zeptat kde máš tu sedící fotku, ale pak jsem si přečetla k tomu povídáníčko a málem jsem údivem žuchla ze země. Fakt skvělý!!!

nikky
Měla jsem se vyfotit v sedě ještě před opkou. Ale nevím, jestli bych měla odvahu to sem dát.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené