Vánoční votáčení

Nákupní horečka stoupá a předvánoční nával v obchodech houstne. Proč si jednou neudělat pohodovou adventní atmosféru a nevyhlásit bojkot všeobecnému shonu před Vánoci? Na bezplatném portálu VotočVohoz nakoupíte bez tlačenic a nervů, seženete originální levné kousky a ještě k tomu získáte pocit, že jste udělali něco smysluplného pro svět.

img

Na VotočVohoz můžete věci prodávat a utržit tak nějakou tu korunu.

Co znamená “votočit”?

Určitě máte doma taky plné šuplíky věcí, ze kterých jste vyrostli, dárkovou kosmetiku, co vám nevoní, nebo doplňky, které už prostě nevystihují vaši osobnost. Normálně byste to vyhodili nebo schraňovali dál s rostoucím pocitem, že vás ty věci jednou zavalí. Nyní však máte svělou příležitost všechno jednoduše votočit. Co to znamená? Na VotočVohoz můžete věci prodávat a utržit tak nějakou tu korunu, ale také měnit za něco jiného, nebo dokonce darovat. Záleží na vás. Jako bonus získáte oprávněný pocit, že zbytečně neplýtváte věcmi, jež skvěle využije někdo další. Registrace a členství na VotočVohoz jsou přitom zcela zadarmo.

Votáčejte nápady

VotočVohoz není jen nějaký online sekáč. Je to svérázná sociální síť, jejíž uživatele spojuje záliba v oblékání, módě a stylu. Nabízí prostor pro mladé a nápadité milovnice módy, které oslovila filozofie smysluplného konzumu. A nejen to. Na VotočVohoz můžete také načerpat inspiraci nebo se s ostatními uživateli podělit o vlastní nápady. Prostor na to máte ve fóru, kde uživatelé diskutují o nejrůznějších tématech, takže zde třeba najdete náměty pro úžasné vánoční překvapení. Ve fóru máte navíc možnost nabízet a shánět nejen oblečení a doplňky, ale i další předměty, které potěší nebo pomohou.

VotočVohoz pro všechny

VotočVohoz je mladý projekt, jehož obliba v Čechách raketově roste. Během necelého roku si jej našlo víc než 70 000 uživatelů. Pilířem komunity VotočVohoz jsou dívky a dámy, ale v poslední době ani kluci a páni nezahálí. Pokud tedy sháníte dárky pro kamaráda nebo milého, třeba bude právě VotočVohoz tím místem, kde najdete skvělé dárky pod stromeček.

Přijďte načerpat inspiraci na VotočVohoz a zkuste prožít advent a Vánoce trochu jinak!



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?