Prodlužte si letní opálení

Milujete svůj opálený look, na kterém jste „usilovně pracovala“ každou volnou chvilku ať už na dovolené u moře nebo na místním koupališti? Chcete si své krásné opálení udržet co nejdéle? Víme, jak na to!

Používejte přípravky po opalování

Po opalování na sluníčku bývá pokožka vysušená, proto nepodceňujte hydrataci. Místo klasického tělového mléka používejte speciální přípravky po opalování, které mají kromě vysokého regeneračního a hydratačního účinku ještě další skvělou vlastnost – obsahují technologii prodlužující opálení. Mezi ověřené značky patří Bioderma či Guerlain.

Vezměte na milost samoopalovací krém

Bronzovou barvu si déle udržíte, pokud přípravek po opalování smícháte s trochou samoopalovací krému či mléka, nebo můžete koupit krém, který v sobě už jemný samoopalovací efekt má (např. Dermacol). Kvalitní samoopalovací krémy nedělají skvrny a jsou voňavé, nemají tu zvláštní „vůni“, podle které každý pozná, že na sobě máte samoopalovák.

Naolejíčkujte se

zoom

Oleje jsou mocné a vaše opálení bude díky nim vypadat naprosto dokonale. Pořiďte si pečující voňavý olej s obsahem zlatého prachu, po kterém bude kůže krásně lesklá a opálený look vynikne ještě lépe. Za vyzkoušení stojí multifunkční suchý olej Huile Prodigieuse od značky Nuxe nebo zlaté oleje od značek Clarins či Eisenberg.

Místo make-upu používejte bronzery

Opálený look nepotřebuje silné nánosy make-upu, vlastně nepotřebuje make-up vůbec. Opálení opticky „vytáhne“ pudrový bronzer, je ale důležité, abyste při jeho nanášení nezapomínala na krk a dekolt, protože přechody mezi jednotlivými partiemi nevypadají hezky. Na opálenou tvář rozhodně nepoužívejte perleťové odstíny a omezte používání korektoru.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!