Léto v růžové

Růžová barva je odjakživa spojována s romantikou a láskou. Romantická láska k létu bezpochyby patří, navíc v růžové skvěle vynikne opálení, takže neváhejte a pořiďte si na léto 2017 módní doplněk v růžové! Inspirujte se našimi redaktorskými tipy.

Pastelový kabátek či sako

Letní večery bývají příjemné, ale pokud se posezení na venkovní zahrádce u Aperolu protáhne, může vám být chladno. Pořiďte si proto na letní sezónu kabátek nebo sako ve světle růžové barvě. Pastelový kabát vás nejen zahřeje, ale umí i pozitivně naladit všechny kolem. Sako či kabátek můžete zkombinovat se sukní ve stejné barvě, ale i džínami nebo džínovými šortkami. Při kombinaci s jinými barvami doporučujeme zůstat u pastelových barev nebo zvolit klasiku – bílou.

Pudrové šaty

Pudrová nebo starorůžová je velmi elegantní. Odstíny těchto barev se blíží až tělové nebo světle hnědé barvě a jsou vhodné pro všechny dívky a ženy, které chtějí působit nezvykle, ale zároveň nepotřebují přitahovat za každou cenu pozornost. Světle růžové šaty můžete v létě nosit v jakékoliv délce, kombinovat s nejrůznějšími doplňky – pásek, šperky, výrazné sponky do vlasů. Obout k nim pak můžete žabky se zlatými prvky nebo naopak lodičky. Lodičky zvolte ideálně v tělové barvě.

Růžové doplňky

Pokud vám přijde růžový outfit příliš, můžete zvolit pouze nějaký doplněk od kabelky, přes boty, šperky nebo třeba růžové nehty či líčení. Při volbě doplňků můžete popustit uzdu své fantazie, nemusíte se bát ani křiklavějších růžových tónů. Růžové sandálky nebo tenisky, stylová světle růžová kabelka nebo výrazné šperky v růžové barvě podtrhnout vaši ženskost a k létu se skvěle hodí. K vodě si můžete vzít sluneční brýle s růžovými obroučky a k nim stylový klobouk. 

"Udělejte svět růžovější. Buďte PINK!"



Komentáře

kika19
Růžovou prostě miluju a hlavně růžových šatů se nemůžu nabažit. Má doma sexy i elegantní kousky a když nějaké další šaty vidím, tak mám hooodně velký problém odolat
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!