Nejlepší brýle na léto 2015

Ke žhavým letním paprskům neodmyslitelně patří sluneční brýle, které ochrání oči před sluncem. Prozradíme vám, jaké letos nejvíce letí.

Retro brýle 

img

Nechte se unést atmosférou stylových padesátých, hravých šedesátých a uvolněných sedmdesátých let a pořiďte si brýle v retro stylu. Hitem jsou brýle ve tvaru kočičích očí, brýle s extra širokými obroučkami a glamour obří brýle, které vám spolu s očima zakryjí i polovinu tváře. Velký návrat hlásí kulaté "lennonky" ve všech možných barvách.

Poloviční rámování

img

Jedním z klíčových trendů na poli brýlové módy jsou tuto sezónu brýle s netradiční poloviční obroučkou, která nerámuje celá skla. Ať už zvolíte brýle s chybějícím rámem na vršku brýlí, zespodu nebo po stranách, neuděláte chybu. Brýle s poloviční obroučkou působí velmi moderním a lehčím dojmem než tradiční brýle a určitě budou slušet i vám.

Barevné obroučky i skla 

img

Další brýlový trend je velmi hravý a na letní dovolenou jako dělaný. Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte výrazně barevné brýle, ať už s jednobarevnými či vzorovanými obroučkami nebo s nezvykle barevnými skly, popřípadě můžete kombinovat obojí. Hitem jsou jasné barvy a zajímavé vzory jako jsou květinový, zvířecí či abstraktní.

Extravagantní a futuristické

img

Pokud vám barevné brýle nestačí a ráda byste zkusila něco více provokativního a nápadného, poohlédněte se po netradičních tvarech a typech slunečních brýlí. Můžete si vybral z pestré nabídky brýlí s neobvyklými výraznými někdy až bláznivě zdobenými obroučkami či unikátní tvary. IN jsou letos brýle ve tvaru srdce.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?