Letní kousky, které unosíte na podzim

Transformace šatníku z letního na podzimní nemusí být drastická. Některé oblíbené letní oblečení můžete s trochou fantazie směle nosit i v chladnějších podzimních dnech.

Vzdušné květované šaty

img

Celý rok se těšíte, až obléknete lehké splývavé letní šaty a nechce se vám s nimi s příchodem prvních chladnějších dní ještě loučit? Rozhodně nemusíte, stačí je vhodně nakombinovat s teplejšími kousky a nemusíte se bát, že se budete třást zimou. Zkuste přes ně přehodit třeba stylovou mikinu, nebo se zabalte do huňatého svetru. Nezapomeňte na módní mohutnější kotníkové boty a šik plstěný klobouk nebo roztomilou pletenou čepici.

Rozevlátá maxi sukně

img

Stejně jako lehké květované šaty i vzdušná maxi sukně bývá obvykle základem letního šatníku. V podobném stylu jako šaty můžete nakombinovat i dlouhou sukni a jednoduše ji začlenit do podzimního outfitu. Stačí sukni doplnit přiléhavým rolákem třeba v kontrastní barvě, přes který obléknete stále módní pletenou či kožešinovou vestu. K maxi sukni se výborně hodí vysoké kozačky, které doplní váš trendy look ve stylu sedmdesátých let.

Módní roztrhané džíny

img

Hitem nejen letošního roku jsou potrhané džínové kalhoty ve všech možných podobách. Nejspíš vás podzimní chladné dny protkané mrholením a častým deštěm odrazují od nošení kalhot, kterými profukuje, ale tento problém má jednoduché řešení. Můžete si pod džíny obléknout černé nebo barevné silonky, hitem jsou i „fishnet“ děrované punčochy. Zkusit můžete taky teplé pletené punčocháče s hrubší texturou ve stylu grunge.

Letní sandálky na podpatku

img

Ani vyloženě letní páskové botky nemusíte s příchodem podzimu schovávat na dno skříně. Naboso už v nich jen tak ven asi nevyběhnete, ale můžete je směle obout na silnější neprůhledné punčocháče, které dokonale zahřejí. Pokud si troufáte, určitě vyzkoušejte i stále běžnější trend ponožek v lodičkách a páskových botkách na podpatku. Není však vhodné navléknout chodidla do sportovních ponožek, vsaďte spíše na zajímavé, ozdobné ponožky třeba s krajkou.

Jasné zbarvené kalhoty

img

Zářivě barevné letní kalhoty se hodí stejně dobře do prosluněných dní žhavého léta jako na procházky barevnou podzimní přírodou provoněnou spadaným listím. Stačí je jen správně nakombinovat s ryze zimními kousky jako je třeba klasický pletený svetr se severským vzorem v nadměrné velikosti. Doplňte kotníkovým obutím na vyšším mohutnějším podpatku a můžete si být jistá, že vás v záplavě tlumených podzimních tónů nikdo nepřehlédne.



Komentáře

marketa-d
Zoukalka
taky využívám víc věcí na roční období třeba koženku ale i takový béžový kabátek
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.