Kolos - sestavte si elegantní jízdní kolo

Tak jako v mnoha evropských městech, tak i v těch českých se městské kolo již zabydlelo, jako velmi praktický dopravní prostředek. S ohledem na jeho využití při cestách do práce, do školy, na nákupy či za zábavou, dbá cyklista kromě funkčních vlastností i na celkový vzhled kola. Velkým trendem se stávají městská kola v retro stylu, která nabízí veškeré moderní funkční prvky, ale jsou zároveň provedena v elegantním stylovém designu.

img

Na českém trhu figuruje již několik zavedených značek městských kol a zákazník má možnost vybrat si z velkého množství designů, různých variant rámů, barevných provedení a různého osazení. Stále však je to výrobce, který určuje, jak má kolo vypadat, jakou má mít barvu, jaké brzdy nebo sedlo.

zoom

Tento úzus však boří společnost Citybikes, která uvedla na trh novou značku jízdních kol Kolos. Zákazníkovi umožňuje sestavit si jízdní kolo on-line podle svých představ krok za krokem v internetovém konfigurátoru s interaktivní vizualizací produktu. Zákazník si vybírá rám, následně pak barvu rámu - může být černý, červený, světle modrý, či v jakákoliv jiné oblíbené barvě. Je možné zvolit si barvu pneumatik, tvar řídítek, typ brzd, počet převodů, osvětlení či doplnit kolo o přední nosič a na něj posadit proutěný košík. Je to hra, při které si zákazník vytvoří kolo, které mu bude nejvíce vyhovovat a zároveň i nejvíce slušet.

Každý jsme jiný, každý máme jiný vkus a jiné potřeby

„Naše dosavadní praxe s prodejem kol ukazuje, že se potřeby zákazníků značně liší co do vkusu, preferované barvy, ale také počtu převodů či jiného osazení kola. Online konfigurátor, který jsme vytvořili, umožní zákazníkovi sestavit si v klidu ze svého domova takové kolo, jaké opravdu chce,“ říká jednatel společnosti Citybikes, s.r.o. Martin Říha.

Vyzkoušejte si také online konfigurátor na stránkách www.kolosbikes.com nebo pro více informací navštivte i facebookovou stránku www.facebook.com/kolosbikes.

V co věříme? 

  • Věříme v čistá zelená města, kde doprava za prací, do školy, za nákupy či za zábavou neznečišťuje vzduch, který dýcháme.
  • Věříme v pohyb, který je přirozený a samozřejmý, který je běžnou součástí každodenního života člověka ve městě.
  • Věříme ve svobodu, v rozhodnutí o vlastní cestě, neomezené jízdním řádem či hustotou provozu.
  • Věříme v eleganci pohybu na jízdním kole.

Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.