Jak nosit sukni s rozparkem

Sukně s rozparkem je klasika, kterou má ve svém šatníku většina žen. A každá z nás ji nosí jinak! Jak vysoko dovolíte rozparku na své sukni zajít? Přečtěte si, jak můžete sukni s rozparkem nosit.

Svůdně zdrženlivá lady

Pro dámy, které chtějí vypadat zdrženlivě se nejvíce hodí modely sukní s centrálním rozparkem, který není vyšší než 10 centimetrů. Během teplých měsíců můžete tyto modely kombinovat se strukturovaným topem, v chladnějších měsících zvolte objemnější pletený svetr.

zoom Zvětšit

Modelka Joan Smalls v Cannes

Smyslný look

Smyslného looku dosáhnete, jestliže dáte přednost sukni, jejíž rozparek má zip. Vhodnou kombinací s touto sukní je hedvábná halenka s jednoduchými knoflíčky. Podle aktuální nálady se rozhodnete, kolik toho odhalíte, a kolik necháte před zraky ostatních zakryto.

Sukně pro odvážné

Odvážně bude působit sukně s ostrým, diagonálně střiženým rozparkem, který může sahat do kteréhokoliv bodu v horní polovině stehna. Při volbě vrchního dílu buďte střídmější, neodhalujte za každou cenu všechno. Do práce tento model raději nenoste. Hodí se spíše na rande.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!