Intimní manuál

Během letní plavkové sezóny si dáváme obzvlášť záležet na tom, abychom měly dokonale upravený klín. Co vše máme na výběr a jaké trendy hýbou světem při péči nejen o vnějšek našeho klínu?

Z estetického hlediska je jednoznačné pouze to, že by měl být klín upravený. Záleží na každé z nás, jestli si klín vyholíme úplně nebo jen upravíme podle svých představ. Pokud by vás zajímal názor mužů, pak většina z nich preferuje hezky upravený klín před zcela holým klínem. Kompletně oholený klín mnohým evokuje malou holčičku.

Brazilská depilace

V současné době existuje spousta způsobů, jak zbavit klín chloupků. V amerických filmem se často zmiňují a doporučují brazilskou depilaci, na kterou si můžete zajít do specializovaných salonů i u nás. V salonu vás „nemilosrdně“ zbaví všech chloupků pomocí cukrové pasty nebo vosku. Nemáte-li vysoký práh bolestivosti, připravte se na pořádnou bolest.

Po brazilské depilaci začínají chloupky znovu dorůstat po týdnů až čtrnácti dnech, což je docela příjemné. Bohužel se relativně často stává, že chloupky mohou později zarůstat a způsobovat zánětlivé pupínky. V případě, že se pro vosk rozhodnete, doporučujeme jej aplikovat pouze na třísla a horní část ohanbí.

Depilátor a žiletka

Na depilátor nedá spousta žen dopustit, i když je nutné nechat chloupky vždy dorůst do určité délky, holení je bolestivé a opět může docházet k zarůstání. Na druhou stranu časté holení depilátorem je účinné, chloupky dorůstají pomalu a některé již vůbec. Na bolest se dá časem zvyknout, což ale platí spíše pro holení nohou, nikoliv třísel.

zoom

Muži preferují hezky upravený klín

Na holení klínu je mnohdy ideální obyčejná žiletka. Vždy je ovšem nutné použít novou, ostrou a dostatečně kvalitní. Pokud budete používat stejnou žiletku také na nohy či podpaží a žiletka nebude  ostrá, začnou se vám tvořit zarudlé pupínky, chloupky budou nepříjemně zarůstat.

Náš tip: Ihned po holení žiletkou opláchněte kůži vlažnou až studenou vodou.

Bělení vagíny

Všimly jste si toho, že je vaše vagína čím dál tmavší? Tmavnutí intimních partií je způsobeno stárnutím pokožky, pigmentovými skvrnami. Jedná se o naprosto přirozený proces, se kterým se některé ženy nehodlají smířit. V takovém případě je ideálním řešením speciální bělící krém, který zesvětlí vagínu pěkně dorůžova. Podobný přípravek existuje také na bělení řitního otvoru.

Bělení vagíny můžete podstoupit na estetického klinice nebo v salonu, kde vám bělící krém opatrně nanesou na místa určená k vybělení. Na trhu jsou k dispozici i přípravy, jež lze použít doma. Obvykle se tímto přípravkem intimní místa pouze omyjí. Vzhledem k tomu, že se jedná o intimní oblast, doporučujeme přenechat bělení na odborníkovi.

Labioplastika

Touha po sexy klínu žene některé ženy dokonce na operační stůl. Stále oblíbenější se stává labioplastika, což je chirurgické zmenšení stydkých pysků. K neestetickému zvětšení stydkých pysků dochází například s přibývajícími léty nebo po porodu.

Labioplastika se provádí obvykle v lokální anestezii. Připravit byste se měly hlavně na pooperační péči. Prvních několik dní je velice nepříjemných, ale během týdne (u někoho až 14 dní) by měl být klín zahojený a jako nový. Jdete do toho?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?