Inovace Eucerin Hyaluron-Filler CC krém vyplňuje vrásky a zároveň tónuje pleť

Neztrácejte ráno čas nanášením několika přípravků na obličej, když si to můžete ulehčit. A to díky novince Eucerin Hyaluron-Filler CC krém v dvou barevných odstínech.

Řada Eucerin Hyaluron-Filler se od svého uvedení na trh v roce 2007 stala jednou z nejprodávanějších Anti-Age řad v lékárnách. Nabídka této řady se nyní rozšiřuje o CC krém, díky kterému dosáhnete nejen korekci vrásek, ale také okamžité sjednocení tónu pleti.

Jak tato novinka funguje? 

Složení obsahuje vysoko- a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou pro péči o pleť zevnitř i zvenčí. Krém poskytuje pleti hydrataci a jemné linky i vrásky jsou „vyplněny“ zevnitř.

Další složka CC krémů – glycin saponin – stimuluje pleti vlastní produkci kyseliny hyaluronové v buňkách dermálních vrstev pleti a účinkuje přímo tam, kde se tvoří nejhlubší vrásky.

Barevné pigmenty se přizpůsobí individuální barvě pleti a zajistí její přirozeně sjednocený vzhled. Krém se nehromadí uvnitř vrásek či jemných linek, a tak je zbytečně nezvýrazňuje. Pro ochranu pleti před stárnutím vlivem slunečního záření obsahují Hyaluron-Filler CC krémy SPF 15.

Vybrat si můžete ze dvou odstínů – světlého a středně tmavého. Dopřejte své pleti péči pro mladší a zářivější vzhled.

O novinku Eucerin Hyaluron-Filler CC krém můžete nyní také soutěžit – více info na www.eucerin.cz. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!