Hubněte díky omega-3

Léto je v plném proudu a plavková sezóna klade na všechny vysoké nároky. Ať už si chcete svou štíhlou linii udržet nebo cítíte, že byste se potřebovali pár kil zbavit, soustřeďte se na dostatek pohybu a zdravý životní styl.

Jeho součástí by měla být vyvážená strava s dostatečným množstvím omega-3 mastných kyselin, které vám v boji s nadbytečnými centimetry pomohou. Jedním z výborných zdrojů jsou kapsle OmegaMarine Forte+ z norského lososa.

„Dostatečné množství omega-3 ve stravě je při hubnutí nepostradatelné. Tyto nenasycené mastné kyseliny pozitivně působí na naše buňky a podporují jejich aktivitu a funkčnost. Zlepšují citlivost těla na insulin, snižují možný zánět a tím i pocit únavy a významně tak přispívají k redukci tělesného tuku. Zejména na začátku hubnutí nám pomáhají vypořádat se s únavou a umožňují celý proces redukce lépe nastartovat,“ říká Bc. Margareta Iliopulosová. Jako zkušená nutriční terapeutka si je vědoma nejenom estetických, ale především zdravotních následků, které zvýšený objem tuku v těle představuje. Tomu je potřeba předcházet účinnou prevencí.

Omega-3 mastné kyseliny patří mezi nenasycené kyseliny, které jsou nezbytné pro správné fungování lidského organismu a mají protizánětlivé účinky. Existuje nespočet studií, které potvrzují jejich prospěšnost pro srdce, mozek, klouby, oči či pokožku. Kromě toho snižují hladinu cholesterolu v krvi a redukují vysoký krevní tlak. Najdeme je např. v lososu, makrele, vlašských ořeších, řepce nebo sóji. Omega-3 mastné kyseliny by měly tvořit až čtvrtinu všech přijímaných tuků, reálně jich však přijímáme mnohem méně. Příčinou může být mimo jiné nedostatečná konzumace ryb, které jsou jejich největším zdrojem. Protože tělo si nedokáže omegu-3 vytvořit a ani ji neumí na delší dobu ukládat, jsme odkázáni na pomoc výživových doplňků.

Omega-3 z norských lososů


Vhodným způsobem, jak doplnit nedostatečný příjem omega-3 mastných kyselin, je užívání potravinového doplňku OmegaMarine Forte+ společnosti NaturaMed Pharmaceuticals. Byl vyvinut z norského lososa a obsahuje vysokou koncentraci omega-3 kyselin ve vyvážené kombinaci s kyselinami skupiny omega-6, omega-7 a omega-9. Jeho složení vychází z výzkumů, které ukázaly, že omegu-3 právě z lososa dokáže tělo využít lépe než jiné srovnatelné rybí tuky. Dostatečnou denní dávku omega-3 zajistí pouhé 2 kapsle denně. 

Více informací o pozitivních účincích nenasycených mastných kyselin i o výrobku OmegaMarine Forte+ získáte na www.naturamed.cz nebo na bezplatné lince 800 10 40 40.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!