Novinka Even Brighter : Redukce pigmentací pro zářivě sjednocený tón pleti !

V představách žen má krásná pleť sjednocený tón. Ve skutečnosti však dokonalý vzhled pleti často kazí pigmentové skvrny, které navíc přidávají roky. Eucerin Even Brighter může pomoci!

img

Novinka Eucerin Even Brighter, redukce pigmentaci pro zářivě sjednocený tón pleti.

Mnoho žen po 40. roce trápí pigmentové skvrny, a tento problém se v poslední době stále více projevuje i u mnohem mladších žen. Mladistvý vzhled ale závisí do velké míry právě na tom, jak je barevnost pleti rovnoměrná. Pouze rovnoměrně zabarvená pleť totiž může optimálně odrážet světlo, a tak vypadat svěže a mladě. Jakmile se již hnědé skvrny objeví, musí sny o alabastrové pleti na nějaký čas stranou. Pigmentové skvrny totiž nevzdávají svůj boj snadno.

I dobrého pomálu…

Melanin je kožní pigment, který má na svědomí hnědé zabarvení pleti. Vytváří se v melanocytech, buňkách ve spodní části pokožky, jako přirozená reakce na ochranu pleti před působením UV záření. Pokud dojde k nadměrné tvorbě melaninu, objevují se na pleti skvrny a hnědé flíčky různé velikosti a tvaru. Hlavními příčinami jsou UV záření, hormony a zánětlivé procesy uvnitř pleti, které stimulují nadměrnou činnost melanocytů. Ale také přirozené procesy stárnutí pleti mohou vyvést melanocyty „z rovnováhy“.  

Pigmentace se objevují znenadání

Nejčastějším typem hyperpigmentace jsou sluneční a tzv. stařecké skvrny. Tato jasně ohraničená hnědá ložiska, která mohou být až jeden centimetr velká, vznikají v důsledku nadměrného vystavování pleti UV záření. Objevují se proto na těch partiích pokožky, které byly během let nejvíce vystavovány slunci – obličej, hřbet rukou, dekolt a vrchní strana předloktí. Hyperpigmentace často doprovází i hormonální změny (těhotenství, menopauza) nebo se objevují po mnohaletém užívání antikoncepce. Tzv. melazma se tvoří na čele, tvářích a nad horním rtem. Po navrácení hormonální rovnováhy často blednou, ačkoliv nemizí vždy zcela. Poruchy pigmentace mohou vyvolávat také zánětlivé reakce kůže (např. po ekzému, akné nebo reakce na léky), spáleniny a v neposlední řadě laserová ošetření.  

První depigmentační řada zaručující účinnost, UV ochranu a anti-ageing péči!

Eucerin® EVEN BRIGHTER účinně redukuje pigmentové skvrny, protože působí přesně tam, kde vznikají. Účinná látka B-resorcinol upravuje tvorbu kožního barviva dvěma způsoby: brání jeho nadměrné tvorbě a zmírňuje nežádoucí tmavě hnědé zbarvení pleti. Složení EVEN BRIGHTER jde však ještě o krok dál! Kyselina glycyrrhetinová napravuje poškození DNA kožních buněk a pomáhá tak zabraňovat předčasnému stárnutí pleti. Vysoká ochrana proti UVA/UVB záření s SPF 30 v denním krému pak pleť chrání před škodlivými UV paprsky, takže už nikdy nezapomenete na ochranu před sluníčkem. Preventivně tak předchází vzniku nových pigmentových skvrn.

Více informací na www.eucerin.cz




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.