Odhalujeme Ne-io.com: Revoluce v péči o pleť díky síle antioxidantů

Svět péče o pleť se neustále vyvíjí a v posledních letech jsme zaznamenali rostoucí trend zdravých produktů bohatých na antioxidanty. Tento posun v myšlení vede k tomu, že péče o pleť se netýká pouze krásy, ale také zdravějšího přístupu k celkovému well-beingu.

img

V této éře wellness přichází společnost Nature Laboratories s českou značkou Ne-io, která kombinuje to nejlepší z přírody a vědy. Technologie Neione, unikátní patentovaná novinka značky, využívá sílu negativních iontů a kombinaci flavonoidů. V tomto článku se chystáme ukázat, o co jde a proč by vás to mohlo zajímat. Pojďme se do toho pustit!

Příběh značky a její filozofie

Značka Ne-io se zrodila v srdci Nature Laboratories, rodinné firmy s bohatou tradicí v oblasti vědy a výzkumu. Zakladatelé, otec a syn, se inspirovali spojením poznatků z experimentální jaderné fyziky a biologie. Již od 80. let minulého století se věnují vývoji inovativních technologií v oblasti kosmetiky a výživových doplňků.

Léta usilovné práce vyústila v objev Molekuly života, unikátního komplexu flavonoidů s vynikajícím antioxidačním potenciálem. Tato patentovaná technologie chrání organismus před oxidačním stresem a podporuje zdravé fungování buněk. První produkty s touto výjimečnou látkou se na trhu objevily v roce 1992.

V roce 2020 pak Nature Laboratories představila další revoluční novinku: technologii Neione Technology. Tato technologie, založená na paramagnetických molekulách a stabilních negativních ionech, dala vzniknout nové generaci produktů NEIO, které se vyznačují ještě vyšší účinností a komplexní péčí o pleť i organismus.

Filozofie značky Ne-io se opírá o dva základní pilíře: inovativní přístup a lásku k přírodě. Všechny produkty jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin té nejvyšší kvality a obsahují patentované technologie, které zajišťují jejich jedinečnost a efektivitu.

Ne-io usiluje o podporu vnitřní i vnější krásy a věří, že spojení darů přírody s nejmodernějšími technologiemi je klíčem k dosažení optimálního well-beingu.

Síla Molekuly života a negativních iontů v produktech NEIO

Produkty NEIO se odlišují od konkurence inovativní kombinací dvou klíčových prvků: Molekula života a technologie Neione.

Molekula života je patentovaný komplex flavonoidů s mimořádnými antioxidačními vlastnostmi. Hlavními složkami komplexu jsou extrakty z čínského čajovníku a červené révy, které jsou bohaté na flavonoidy, vitamíny a minerály.

Čínský čajovník (Camellia Sinensis) je proslulý svými antioxidačními účinky a podporuje mentální ostrost, zdraví srdce a cév. Navíc regeneruje kožní buňky a má protizánětlivé vlastnosti.

Červená réva (Vitis Vinifera) se pyšní obsahem flavonoidů, vitamínů B a C, manganu, hořčíku a draslíku. Podporuje kontrolu hmotnosti, zdraví srdce a cév, a olej z hroznových jader v ní obsažený podporuje regeneraci pokožky a bojuje proti stárnutí.

Benefity Molekuly života:

  • Zmírňuje projevy stárnutí
  • Posiluje imunitu
  • Zvyšuje hladinu energie
  • Bojuje proti stresu
  • Podporuje zdraví pokožky
  • Snižuje riziko chronických onemocnění

Negativní ionty jsou přirozeně se vyskytující částice s negativním nábojem, které se běžně vyskytují v horských oblastech, u vodopádů a v lesích. Mají řadu příznivých účinků na organismus, jako například:

  • Zvýšená hladina energie
  • Posílený imunitní systém
  • Zmírnění stresu a úzkosti
  • Podpora relaxace
  • Ochrana před volnými radikály

Technologie Neione společnosti NEIO obohacuje produkty o vysoký obsah negativních iontů. Tato kombinace s Molekulou života dělá z produktů NEIO revoluční řešení, které mění přístup ke zdraví a well-beingu.

Produkty NEIO, ať už se jedná o péči o pleť nebo doplňky stravy, nabízí komplexní a inovativní cestu k dosažení vnitřní a vnější krásy a zdraví.

Široká nabídka produktů Ne-io

Ne-io nabízí pestrou paletu produktů pro vnitřní i vnější péči o zdraví a krásu. Ať už hledáte řešení pro svou pleť, nebo chcete podpořit své celkové zdraví, Ne-io má pro vás to pravé.

Péče o pleť:

  • Hydratační krémy: lehké krémy a hydratační séra dodávají pokožce potřebnou vláhu a zanechávají ji svěží a pružnou po celý den.
  • Výživná séra: koncentrovaná séra cílí na konkrétní problémy pleti, jako jsou vrásky, pigmentové skvrny nebo akné.

Doplňky stravy:

  • Kapsle s Molekulou života: tyto kapsle obsahují koncentrovanou dávku Molekuly života a pomáhají chránit organismus před oxidačním stresem a podporovat celkové zdraví.
  • Kombinované doplňky stravy: tyto doplňky kombinují Molekulu života s dalšími účinnými látkami pro podporu konkrétních oblastí zdraví, jako je imunita, klouby nebo trávení.

Hlavní přednosti produktů Ne-io:

  • Přírodní složení: všechny produkty Ne-io jsou vyrobeny z pečlivě vybraných přírodních surovin té nejvyšší kvality.
  • Unikátní technologie: produkty obsahují patentované technologie Molekula života a Neione Technology, které zajišťují jejich účinnost a hloubkový účinek.
  • Vhodné pro všechny typy pleti: produkty Ne-io jsou vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé pleti.
  • Cruelty-free: produkty Ne-io nejsou testovány na zvířatech.

Vybrané produkty:

  • Hydratační denní krém: tento lehký krém hydratuje a chrání pleť po celý den, díky svému obsahu SPF filtru.
  • Noční sérum proti vráskám: toto sérum redukuje viditelné známky stárnutí, jako jsou vrásky a jemné linky.
  • Kapsle s Molekulou života pro posílení imunity: tyto kapsle pomáhají chránit organismus před nemocemi a podporují zdravou funkci imunitního systému.

Tyto produkty jsou pouhým zlomkem toho, co Ne-io nabízí. Můžete si prohlédnout jejich kompletní nabídku na oficiálních stránkách a najít řešení, které vyhovuje vašim specifickým potřebám.

Závěr

Značka Ne-io, vycházející z dlouholetých vědeckých tradic, propojuje účinnost přírody s moderními technologiemi. Jejich unikátní produkty, založené na patentované Molekule života a technologii Neione, poskytují komplexní péči jak pro zářivou pleť, tak pro posílení celkového zdraví.

Ne-io se zaměřuje na individuální potřeby každého a nabízí širokou škálu produktů od péče o pleť po doplňky stravy. Všechny produkty jsou vyrobeny z pečlivě vybraných přírodních složek a zohledňují nejvyšší nároky na kvalitu a účinnost. Objevte sílu Ne-io a vykročte na cestu k zářivějšímu a zdravějšímu já. Pro více informací navštivte oficiální stránky značky Ne-io.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.