Nákup dioptrických brýlí online: 3 tipy pro správný výběr

Zrak je jedním z nejdůležitějších smyslů. Pokud nevidíte dobře, nastává problém mající hned několik řešení. Tradičně korigují nejrůznější zrakové vady především brýle. Samozřejmě se řeší i kontaktní čočky a laserové operativní zákroky, nicméně ne vždy je lze využít, respektive realizovat. Dioptrické brýle jsou nejlevnější řešením, které může být velmi elegantní a praktické. Optimální je nakoupit brýle online. Dnes se pořízení brýlí pře internet není třeba obávat. Je jednoduché a nabízí hned několik pozitiv. Jestliže se stále ostýcháte, máme pro vás hned 3 tipy, jež vám pomohou.

img

Značka a kvalita služeb 

 Volit je možné ze spousty značek, a to především v podobě obrub. Určitě se vyplatí vsadit na některé známé značky Ray-Ban, Michael Kors, Tommy Hilfiger a jiné. Zaručují jednak moderní vzhled a jednak také to, že se něco vydrží. Rozhodně vybírejte brýle i podle toho, zdali vám konkrétní prodejce dokáže nabídnout kvalitní pánské a dámské brýlové obruby, skla s antireflexní vrstvou, tvrzením a dalšími důležitými náležitostmi. 

Vyzkoušíte si je i online 

Největší obavy máte z toho, že byste si vybrali nesprávné brýle, jež by vám neslušely? Nic takového už také není na místě. Spousta prodejců nabízí takzvané virtuální zrcadlo, v němž se sami na sebe podíváte a zjistíte, jestli vám brýle sluší, či nikoliv. Když si k obrazovce přizvete ještě rádce, volba bude zaručeně správná. 

Typy rámů 

Existují hned 3 základní druhy brýlových obrub. Chcete-li co možná nejvíce zvýraznit váš styl, vyplatí se celorám. Brýle jsou jednoznačně nejpevnější a skla jsou ochráněna ze všech stran. Pokud chcete svůj vzhled změnit jen středně, pak je k dispozici polorám. Jde o jemné obroučky, které chrání skla pouze z horní strany. Sehnat brýlové obroučky levně můžete i v poslední variaci, a to bezrámovém provedení. V tomto případě slouží brýle pouze jako jemné doplnění vašeho vzhledu.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?