Dnešní doba je pro mnohé maminky "životem k nezaplacení". Slevové kódy pomáhají

Rodiny s dětmi se obvykle v nadbytku peněz netopí. Nákladná je péče o dítě, mnohdy se s mateřskou a rodičovskou výrazně sníží rodinné příjmy. Pokud mají rodiče více dětí po sobě, nemusí jít o nijak krátké životní období rodiny. Ještě hůř jsou však na tom maminky samoživitelky.

img

V internetových diskuzích proti maminkám samoživitelkám často vystupují různí hejtři. V komentářích se objevují názory, že děti přece mají otce a kdyby "holky" nepřebíraly, tak by nepřebraly. Jenomže život přináší různé situace a dnešní energetická a finanční krize nejvíce poškozuje právě tak ohrožené skupiny, jakými jsou maminky samoživitelky. Ty nemají čas přemýšlet nad tím, kde v životě udělaly chybu a proč se právě ony dostaly do této situace. Musí se naučit přežít i v době, která je problémem i pro finančně mnohem zajištěnější jedince a rodiny. A právě slevy pro maminky pomáhají ustát dnešní rostoucí ceny energií, jídla, dětského oblečení i hraček, které děti potřebují ke svému zdravému vývoji.

Slevy pro maminky pomáhají vyjít s rodinným rozpočtem už během těhotenství

Náklady již v těhotenství

Jestli se v rodině doposud nevyužívaly slevové kódy, s příchodem dítěte na svět by to maminky měly začít dělat. Náklady na dítě jsou obrovské a začnou vznikat dokonce už před jeho narozením. Těhotné ženy potřebují zdravější výživu a rozhodně se hodí kvalitní těhotenské vitamíny. U gynekologa ani praktického lékaře je nepředepisují a ty v top kvalitě nejsou vůbec levné. Rozhodně se proto oplatí použít slevové kupony do online lékárny, kde se dají nakoupit výrazně levněji. K těm si rovnou přihodí vhodné produkty zdravé výživy. Vyhněte se těm s obsahem vitaminu A. Ten je v těhotenství nevhodný, ať již v rámci vitaminových doplňků, tak stravy, která vitamin A obsahuje přirozeně.

V těhotenství ženy vymění téměř celý šatník

Potřebují nové spodní prádlo, vrchní oděv, dokonce mnohdy i boty, protože řadě žen otékají nohy a do běžné obuvi se nevejdou. Též mohou být nevhodné podpatky, a tak je nastávající maminky mění za pohodlnější fashion tenisky.

Ženy se též chystají na porod a dobu po porodu

I v tomto případě pomohou šetřit slevové kódy. Nutný je nákup oděvů vhodných na kojení ? noční košile, kojící podprsenky, též kojící oblečení. Pak je nutné myslet na vše pro dítě. Vybavení od kočárku přes postýlku až po přebalovací stolek. Potřebujeme kojenecké oblečení i různou kosmetiku a hygienické potřeby.

Plenky, mléko, plenky, mléko, plenky, mléko?

Po narození tvoří v rozpočtu obrovskou položku nákup plenek a též náhradní výživy v případě, kdy maminka nemůže kojit. Tyto položky nejde prostě vynechat ani ničím nahradit. Bezplenkové metody péče o novorozence jsou pouhým zpestřením obsahu pro magazíny zaměřené na maminky s dětmi. V reálu nejsou příliš použitelné.

S dítětem si toho pro sebe už příliš nekoupíte

Jakmile se dítě narodí, zjistíme, že co jsme si na sebe a pro sebe nepořídily dříve, už si nekoupíme. Nemusíme dítě rozmazlovat, aby většina výdajů šla na dítě - na jídlo, hračky, knihy, kroužky, letní tábory, sportovní potřeby, cestování dítěte... Pro rodiny a maminky s omezeným rozpočtem to znamená se více ohánět i se více osobně uskromňovat. A nejen to.

Nutné je se naučit nakupovat chytře. Dítě rychle roste a krásné oblečení, mnohdy jako nové, se dá pořídit v online bazarech. Často však můžeme sáhnout po slevách i v běžných online obchodech a nakoupit ještě levněji. Služba, jakou je Slevovykupon.net, nám nabídne slevové kódy na levnější nákupy, ale rovněž nás udrží v obrazu, kde jsou aktuálně jaké slevy, možnosti nákupu bez poštovného a jiné benefity.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?