Přírodní vlasová kosmetika OlivePlus

Krásné vlasy bez chemie, bez parabenů, silikonů a drahých kadeřnických zákroků? S přírodní kosmetikou hravě!

Vynechejme veškeré obecné rady typu: nepoužívejte při mytí vlasů horkou vodu, nečesejte mokré vlasy, omezte fénování a používání žehliček nebo kulem. Samozřejmě víme, že chodit spát s mokrou hlavou a následně ráno zoufale krotit vlasy pomocí teploty 170°C není to, co bujná a zdravá kštice vyžaduje. Nicméně moderní doba a trend upravených žen si žádají své oběti.

zoom Zvětšit

Triaelia - Řecká a Krétská olivová kosmetika a delikatesy.

Pokud zvolíte přírodní, ale opravdu skutečně přírodní kosmetickou řadu, uvidíte a pocítíte rozdíl. Vlasy nebudou unavené, zplihlé, bez lesku a objemu již pár hodin po stylingu. Naopak. Vrátíte jim život, s trochou času a trpělivosti je zbavíte chemických nánosů a ony se vám odvděčí. Lesk, objem, zdravé konečky, holky, hurá! 

Vlasová řada přírodní olivové kosmetiky OlivePlus nás uchvátila! Obsahuje jako hlavní složku organický extra panenský olivový olej, který vyživuje a posiluje vlasy. Kombinace s řadou klinicky ověřených prospěšných složek, vytváří exkluzivní ultra výživnou řadu přírodní péče. Veškeré šampony, kondicionéry, masky a oleje obsahují kromě olivového oleje i vitamíny, bylinné a ovocné extrakty jako například vavřínový a saw palmetto olej, které zabraňují vypadávání vlasů a podporují jejich růst. Oleje z mandlí a pšeničných klíčků vlasy zpevňují od kořínků, vitamin F, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny spolu s fosfolipidy zabraňují vysušení a ztrátě lesku. Arganový olej a měsíčkový extrakt uklidňují všechny záněty či podráždění vlasové pokožky. 

Šampon OlivePlus - ideální pro každodenní péči přírodní složky šamponu hydratují vlasy a dávají jim lesk a zdraví. 

Kondicionér OlivePlus – obohacen o aloe vera, provitamin B5, keratin a vitamin E, který hydratuje a vyživuje vlasy, zanechá je měkké, zdravé, lesklé a zároveň brání třepení vlasů. 

Maska OlivePlus – složení, které vlasy hydratuje, vyživí, zanechá je měkké, zdravé, lesklé, brání třepení konečků. 


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.