Nejnovější trendy v plážové módě

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.

img

Jaké dámské plavky zvolit k vodě v letošní letní sezóně?

Letos v létě se blýsknete se stylovými jednodílnými i dvoudílnými plavkami s nejrůznějšími zdobivými prvky. In budou kousky s rafinovanými průstřihy, ale také romantické modely plavek s mašlí nebo s řasením. Zvolit můžete i dámské plavky s lesklými sponami. Ty pak snadno sladíte v plážovém outfitu také se svými šperky, jako jsou náušnice nebo prsteny. Průstřihy se mohou objevit nejen v dekoltu, ale také v zadní části svršku nebo na bocích a v oblasti břicha. Každá žena si tak musí vybrat, co je jí pohodlné a co se shoduje s jejím charakterem. Trendy budou pro letošek i sportovní modely plavek s potiskem. Na výše zmíněné kousky módních plavek se podívejte např. i zde: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena/spodni-pradlo/plavky. Vybírat si tu můžete plážové kousky v nejrůznějších trendy barvách.

Jaké barvy plavek a dalších plážových oděvů budou letos v létě v kurzu?

Dámské plavky i další plážové kousky mohou mít různou barvu. Letos v létě budou dobrou volbou dámské plavky v přírodních barevných odstínech. Zelené, hnědé i modré dámské plavky tak budou v létě trefou do černého. In pak bude i výrazná rudá barva. S takovými plavkami se v davu rozhodně neztratíte. Také bílé a černé modely dámských plavek a dalších plážových oděvů nebudou k zahození. Černá i bílá jsou totiž barvy univerzální a navíc z módy nevychází. K černým plavkám můžete nosit i pestrobarevné plážové pončo nebo lehké šaty se vzory a s motivy. Také vzory se mohou objevit na vašich plavkách. V módě budou ty abstraktní a zvířecí. Dobrým řešením budou i kostkované motivy nebo plavky v tie-dye stylu.

Které další modely oděvů, obuvi a doplňků zazáří v letních outfitech k vodě?

V letošní sezóně můžete vsadit na zmíněné dámské plavky s průstřihy a sladit je s plážovým pončem a s žabkami. K plavkám v různém stylu vám pak budou slušet i plážové průhledné šaty. Nezapomínejte na to, že by měly vaše plážové doplňky i boty společně ladit. A to nejen svou barvou, ale i svou strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš plážový outfit vkusně sjednotí a bude působit harmonickým a sourodým dojmem. Do plážových outfitů patří letos bezesporu i dámské slaměné klobouky s širokou krempou. Volit můžete i modely klobouků s barevnou stuhou nebo bucket klobouky. Letos pak bude in i velká plážová taška. Ženy mohou do svých plážových outfitů zakomponovat také vkusné pareo nebo průsvitné plážové šortky. Plážová parea můžete vybírat v krajkovém provedení. Hitem letošního léta budou i sluneční brýle s velkými skly v nejrůznějších geometrických tvarech. K plavkám s potiskem se perfektně hodí i truckerky nebo klasické baseballové čepice. K sportovně laděným plavkám mohou dámy nosit i gumové nazouváky nebo stylové pantofle. Místo plážové tašky si můžete k bazénu s klidem vzít i batoh s potiskem.

Abychom si to ve zkratce shrnuli. Letos budou in dámské plavky v přírodních barvách a také modely se vzory a s motivy. Volit mohou ženy i plavky s dekorativními prvky. K plavkám vám bude slušet např. pareo, plážové šortky či větší klobouky s širší krempou. Nosit k nim můžete i nejrůznější plážovou obuv, jako jsou pantofle, nazouváky nebo žabky.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Životní styl komerční článek

Sandály na podpatku jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy, která se chce cítit sebevědomě a elegantně při zvláštních příležitostech. Tyto boty kombinují komfort a styl, což je činí ideální volbou pro různé slavnostní události, od svateb po formální večeře a významné oslavy. Níže se podíváme na tři klíčové aspekty sandálů.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.