Opálení již v plavkách

Opálení nám dodává pocit jistoty, opálení lidé jsou vnímáni jako úspěšnější, opálená pro nás znamená zdravá. Opálené tělo vždy vypadá lépe než neopálené.

img

Chystáte se k moři a raději byste již měli základní opálení? Máte strach ze slunce či solária, přesto však se opálení cítíte lépe? Máte špatné zkušenosti se samoopalovacími krémy?

Dárek pro Vás!

Slevový kupon, s tímto kuponem můžete He-Shi jednorázově nakoupit se slevou 15% na

www.xsolarium.cz

Kód: 71614177d7

Kód vložíte v pokladně do políčka “slevový kupón”. Kód je platný do 15. října 2010 a pouze na He-Shi řadu.

Proto chodíme na sluníčko nebo do solária. Ale co když na těch zprávách o negativním dopadu slunečního záření je něco pravdy? Nebo bychom rádi byli opálení již na dovolené, v plavkách, u moře. Nebo nutně potřebujeme rychlé opálení, čeká-li nás brzy důležitá akce. Pak nejjednodušším a nejrychlejším řešením je samoopalovací kosmetika.

Řeknete si, že samoopalováky jste zkoušeli - různé spraye, krémy, pěny - a už je nechcete vidět – hrozná barva, velký zápach, šílené skvrny. Věřte, že nejsou samoopalováky jako samoopalováky.

Úspěšná řada profesionálních samoopalovacích přípravků He-Shi

He-Shi řada z Velké Británie je řada rychle a snadno aplikovatelných samoopalovacích přípravků, je řešením pro ženy i muže, kteří chtějí dosáhnout nádherného přirozeně vypadajícího opálení po celý rok. He-Shi produkty sestávají ze 3 jednoduchých kroků a mohou se chlubit tím, že přináší nejjednodušší a nejdokonalejší způsob samoopalování na trhu vůbec.

zoom Zvětšit

Opálení již v plavkách

Krok 1: Tělový peeling s podmanivou vůní jahod pro dokonalé očištění a přípravu na aplikaci samoopalovacího produktu. Obsahuje ovocné (AHA) kyseliny pro lepší exfoliaci a následné vytvoření opálení.

Krok 2: Express Liquid – tekutý přípravek pro dokonalé opálení, který se nanáší pomocí speciální rukavice, schne během minuty. Na obličej dopoučujeme speciální obličejový gel – ráno nanesete, přepudrujete He-Shi Multi bronzerem a můžete již opálené jít do práce. Tento gel je vynikající místo make-upu, stačí použít 1-2x týdně, budete opálené jako z Karibiku.

Krok 3: Hydratační suflé s vůní jahod - dokonale hydratující krém, který pomáhá udržet zíkané opálení.

Co je na He-Shi jedinečné?

  • Ihned schne. Díky tmavému zabarvení vidíte, kde jste již tekutinu nanášeli
  • Není cítit – ráno se natřete a můžete bez problémů odejít do práce, již mírně opálení
  • Nebarví prádlo
  • Nedělá skvrny, tekutinu krásně rozetřete po celém těle
  • Opálení vydrží 5-7 dní a je jako od moře
  • Řada obsahuje speciální produkt – Jednodenní opálení – bez samoopalovacích látek. Ráno se opálíte a večer smyjete
  • Bez parabenů
zoom Zvětšit

Samoopalovací přípravky He-Shi

He-Shi zaručuje jednoduchou bezchybnou aplikaci, bez obávaných skvrn. Odstín opálení určujete vrstvami samoopalovací tekutiny. Rukavici, bez níž tekutinu nelze nanést, vyperete po každé aplikaci. He-Shi skutečně představuje moderní zdravý a jednoduchý způsob opálení.

Zakoupit můžete v eshopu: www.heshi.cz


(komerční sdělení)



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?