Jste MAXimálně připraveni na sluneční paprsky?

Sluneční paprsky nám konečně oznamují, že léto se pomalu, ale jistě blíží. Nejvyšší čas rozloučit se s posledními důkazy o vánočním mlsání a připravit šatník, sebe a hlavně svou pleť na hřejivé paprsky. Tyto teplé sluneční paprsky jsou jako elixír mládí, který nám všem dodává novou energii a šíří tak dobrou náladu.

Někteří se už možná vidí na letní dovolené u moře, u bazénu, na horách, či někde pod stanem s rodinou. I přes to bychom neměli zapomínat na varování, lékařů a dermatologů, před nebezpečným UV zářením a rakovinou kůže. Kromě škodlivého UVB způsobující rakovinu, ozónová vrstva propouští i UVA paprsky, které způsobují alergie a stárnutí pokožky a v souvislosti se sluncem se objevují i pigmentové skvrny.

img

Abychom si mohli léto i sluníčko užívat plnými doušky, naše pokožka byla zdravá a krásná, měli bychom se držet několika základních zásad. Během teplých letních dnů vypít dostatečné množství tekutin, pomoci naší pleti, tělu k dokonalé hydrataci a předcházet tak případnému přehřátí. Neslunit se mezi 11 a 15 hodinou, kdy je intenzita slunečních paprsků největší. Chránit své oči pomocí slunečních brýlí a hlavně nezapomínat na kvalitní ochranný krém. Ten nejlépe rozetřít na pokožku v dostatečné vrstvě ještě doma před odchodem ven. Díky tomu mají obsažené ochranné sluneční filtry dostatek času se aktivovat a vy máte záruku, že pokožka je dostatečně chráněná. Na ochranu proti UV záření bychom měli myslet i v případě, že je pod mrakem! Mraky totiž propouštějí víc než 90% UV záření a to může způsobovat nevratné změny na naší pokožce.

Jak se tedy MAXimálně připravit na sluneční paprsky?

zoom Zvětšit

Photoderm MAX Aguafluid SPF 50+

Francouzská společnost LABORATOIRE BIODERMA přináší novinku Photoderm MAX Aguafluid SPF 50+, maximální solární ochranu, která dokonale ochrání i tu nejcitlivější pleť. Nová textura zajišťuje velmi komfortní a spolehlivou aplikaci. Má zmatňující efekt a dlouhodobý hydratační účinek. Na víc ho najdete ho ve třech odstínech, jako bezbarvý, světlý i tmavý odstín. Který jeho odstín nebude chybět ve Vaší letní kabelce?

Exkluzivně v lékárně!

www.bioderma.com/cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?