Vyšperkujte svou pokožku

Úspěšná dermatologická společnost BELUPO přišla na trh s novinkou, ke které se váže slogan „Vyšperkujte svou pokožku“. Slogan je velice trefný, jelikož unikátní přípravek BELCURA® obsahuje částice mikrostříbra.

BELCURA® s mikrostříbrem

Základními složkami BELCURA® emulze ve spreji jsou částice mikrostříbra, díky čemuž má emulze unikátní antibakteriální účinky. Pomocí obsažených hydrofobních a hydrofilních výživných látek zůstává pokožka hydratovaná a chráněná před vnějšími vlivy prostředí. Mimo to BELCURA® podporuje regeneraci pokožky, zklidňuje podráždění a zmírňuje kožní problémy.

BELCURA® emulze ve spreji je určena ke každodenní péči a mohou ji používat dospělí i děti již od šesti měsíců. Složení přípravku je natolik jedinečné, že působí pozitivně na suchou, citlivou i podrážděnou pokožku. BELCURA® emulze ve spreji neobsahuje žádné konzervanty, barviva, lanolín, parfemace ani alkohol. K tomu všemu je BELCURA® vhodná také pro pokožku postiženou mírnou až středně závažnou atopickou dermatitidou.

3 hlavní výhody přípravku BELCURA®

V BELCURA® emulzi ve spreji je obsaženo 0,2% vysoce čistého mikrostříbra, které má protizánětlivé a antibakteriální účinky s prokazatelně dlouhodobým působením. Pokud vás trápí suchá přecitlivělá pokožka nebo záněty způsobené bakteriemi, je BELCURA® emulze ve spreji tou správnou volbou. BELCURA® pomůže zabránit vracejícím se zánětům (mikrostříbro), podporuje obnovu struktury pokožky (ceramidy a kyselina mléčná) a udržuje pokožku hydratovanou (kombinace hydrofilních a hydrofobních výživných látek).

zoom
  • Podpora obnovy struktury pokožky
  • Zamezení vracejícím se zánětům
  • Dokonale hydratovaná pokožka

Soutěžte o BELCURA® emulzi ve spreji

Chcete BELCURA® emulzi ve spreji vyzkoušet?  Přípravek koupíte v každé dobré lékárně za doporučenou zaváděcí cenu 328 Kč nebo si o ní můžete zahrát v naší SOUTĚŽI a získat tuto novinku ZDARMA!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.