Jak zazářit na vánočním večírku

Party sezóna klepe na dveře a vánoční večírky nabízejí příležitost zazářit ve společnosti v modelu, který běžně do práce nenosíte. Pokud vám chybí inspirace, poradíme vám.

Sněhová královna

img

Bílá v zimě? Proč ne? Zvláště, když ji doplníte spoustou třpytu, záplavou sváteční krajky a zajímavými glamour doplňky. Základem sněhobílého outfitu mohou být bílé šaty popřípadě bílá sukně se zajímavým topem. Pak už jen stačí dolaďovat celkový vzhled stříbrnými doplňky a šperky s výrazným třpytem nebo perlami. Pokud chcete zaujmout, vsaďte na chlupaté boa, které je módním hitem sezóny a pomůže vám vykouzlit look hodný filmové divy ze zlaté hollywoodské éry.

Na vlně retra

img

Retro styl šedesátých let z módy jen tak nevyjde a na speciální party, jakou vánoční večírek bezpochyby je, se vintage look dokonale hodí. Černobílý základ šatů s populárním puntíkatým vzorem zkuste rozbít doplňky ve výrazné barvě. Sladce růžová či fuchsiová zaručí, že váš retro outfit bude mít pořádné grády a rozhodně nebude nudit. Nebojte se ani lakovaných doplňků ať ve střídmější černé nebo odvážnější růžové podobě, k retro stylu lakování prostě patří.

V hlavní roli dlouhá sukně

img

Dlouhá splývavá sukně vysoko do pasu vykouzlí štíhlou siluetu a opticky prodlouží postavu. Doplnit ji můžete do módy se navrátivším přiléhavým "body", které krásně zvýrazní štíhlý pas a zaručí, že se váš top nebude nikde krčit a kazit ladnou téměř baletní siluetu. Výrazné "statement" náhrdelníky jsou i letos v módě a dodají každému outifitu na výjimečnosti. Nezapomeňte na psaníčko, nejlépe v metalickém odstínu a pokud potřebujete přidat na barvách, zvolte výraznou manikúru či líčení.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.