Módní trendy pro podzim zimu 2015/2016

Krásné horké léto je u konce. Naštěstí i na podzim je na co se těšit, alespoň co se módy týče. Pojďme si představit nejvýraznější módní trendy nadcházející sezóny.

Kalhoty a sukně s vysokým pasem 

img

Pas se u většiny modelů už několik sezón významně posunuje směrem nahoru nad pupík a tento look má velmi pozitivní schopnost celkově zeštíhlit figuru, prodloužit a zeštíhlit nohy a vykouzlit svůdné ženské křivky. Vysoko do pasu se nosí nejen sukně, ale také kalhoty nebo kraťasy. Štíhlý pas můžete ještě více zvýraznit páskem, letos se nosí spíše úzké pásky ve stylu sedmdesátých let.

Punk s puncem gotiky 

img

Překvapivé množství módních návrhářů letos odhalilo světu svou temnou stránku a módní mola tak zahltila lehce děsivá vlna černočerné tmy. Dobře známé punkové prvky z uplynulých sezón někteří návrháři vkusně zkombinovali s extravagantními gotickými detaily, jako jsou vysoké dramatické límečky, netypické kanýry a volány, černá krajka a spousta kůže.

Na vlně boho 

img

Bohémský retro styl se módních mol drží jako klíště už několik sezón a ne a ne se pustit. Snad pro své teplé výrazné odstíny a přírodní zemité barvy, které jsou typické pro sedmdesátá léta, se boho styl rok co rok objevuje v kolekcích pro zimní sezónu. Letos se tak opět můžete těšit na všechny základní prvky sedmdesátých let, jako jsou výrazné barvy v čele s oranžovou ve všech odstínech, kárované a etno vzory a kožešinové doplňky.

Lolita look 

img

Ne všechny ženy a dívky preferují dramaticky černou nebo uvolněný bohémský vzhled sedmdesátých let. Co tedy vyzkoušet sexy vzhled naivní dívenky? Na čistě ženskou strunu zabrnkali někteří návrháři při tvorbě sladkých ženských modelů, kterým vévodí panenkovské šaty a mini sukně áčkového střihu. Sladké pastelové odstíny, tolik typické pro letní sezónu, se tak letos ocitly i na podzimní módní paletě.



Komentáře

Icy Rose
Prý gotiky
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.