Jak zazářit na vánočním večírku

Party sezóna klepe na dveře a vánoční večírky nabízejí příležitost zazářit ve společnosti v modelu, který běžně do práce nenosíte. Pokud vám chybí inspirace, poradíme vám.

Sněhová královna

img

Bílá v zimě? Proč ne? Zvláště, když ji doplníte spoustou třpytu, záplavou sváteční krajky a zajímavými glamour doplňky. Základem sněhobílého outfitu mohou být bílé šaty popřípadě bílá sukně se zajímavým topem. Pak už jen stačí dolaďovat celkový vzhled stříbrnými doplňky a šperky s výrazným třpytem nebo perlami. Pokud chcete zaujmout, vsaďte na chlupaté boa, které je módním hitem sezóny a pomůže vám vykouzlit look hodný filmové divy ze zlaté hollywoodské éry.

Na vlně retra

img

Retro styl šedesátých let z módy jen tak nevyjde a na speciální party, jakou vánoční večírek bezpochyby je, se vintage look dokonale hodí. Černobílý základ šatů s populárním puntíkatým vzorem zkuste rozbít doplňky ve výrazné barvě. Sladce růžová či fuchsiová zaručí, že váš retro outfit bude mít pořádné grády a rozhodně nebude nudit. Nebojte se ani lakovaných doplňků ať ve střídmější černé nebo odvážnější růžové podobě, k retro stylu lakování prostě patří.

V hlavní roli dlouhá sukně

img

Dlouhá splývavá sukně vysoko do pasu vykouzlí štíhlou siluetu a opticky prodlouží postavu. Doplnit ji můžete do módy se navrátivším přiléhavým "body", které krásně zvýrazní štíhlý pas a zaručí, že se váš top nebude nikde krčit a kazit ladnou téměř baletní siluetu. Výrazné "statement" náhrdelníky jsou i letos v módě a dodají každému outifitu na výjimečnosti. Nezapomeňte na psaníčko, nejlépe v metalickém odstínu a pokud potřebujete přidat na barvách, zvolte výraznou manikúru či líčení.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?