Sukně, která vám dokonale sedne. Jak ji vybrat?

Sukně jsou základní součástí dámského šatníku už celé věky. Mohou ale být zrádné a musíte je pečlivě vybírat, aby lichotily vaší postavě. Mini, midi, dlouhé, obepnuté, volné, áčkového střihu, nebo plisované. Jak na to, abyste se cítila sebevědomě a vypadala úchvatně?

img

Sukně najdeme snad v každém ženském šatníku. Je to ideální kousek na každý den, ale i na nejrůznější příležitosti jako je večírek, romantická večeře, nebo třeba svatba. Zkrátka, sukni dokážete se hodí do každého stylu. Jak si ale vybrat tu správnou, která bude lichotit vaší postavě?

Když máte postavu „jablka“

Postava „jablka“ se vyznačuje štíhlou spodní částí těla a váhou soustředěnou do středu. Tahle postava vypadá skvěle v sukni s vysokým pasem. Pas sukně totiž zakryje nejmenší část trupu a schová bříško, zamaskuje střední část těla a nakonec krátký lem dá vyniknout štíhlým nohám.

Těmto postavám bude však nejvíce slušet sukně se zdobeným, či nařaseným spodním lemem. Ten odvede pozornost od bříška. Navíc je to hezký detail, který sukni dodá na originalitě.

img

Zdroj: Zalando.cz

Když máte postavu „banánu“

Jestli jste typ „banán“, pak máte pas, boky a ramena zhruba stejně široká a nejlépe na vás vynikne obepnutá minisukně. Sukně na tělo zdůrazní vaše křivky a krátká délka nechá zářit vaše nohy. Nebojte se kožených, latexových, džínových a třeba ani manšestrových sukní. Výběr je široký, od materiálů po barvy. Stačí už jen zapojit fantazii a vyzkoušet několik stylů, abyste našli ten opravdu pravý pro vás.

img

Zdroj: Zalando.cz

Když máte postavu „přesýpacích hodin“

Postavy přesýpacích hodin si každý z nás představí velmi snadno – vyznačují se křivkami a hezky definovaným pasem. Krásně jim sluší pouzdrová sukně. Neomezujte se ale jen na ty krátké a zkuste i ty dlouhé. Pouzdrová sukně zvýrazní křivky a uhladí stehna.

Buďte odvážná a sáhněte po pouzdrové sukni s rozparkem. Tento detail může být nenápadně ukrytý rafinovaným střihem, kdy se sukně překrývá a rozparek tak není na první pohled vidět. Odvážnější je pak rozparek „otevřený“, který vidíte hned při pohledu na sukni. Nebo zkuste pouzdrovou sukni ze saténu – je příjemná na nošení a v létě ji budete milovat nejvíc.

img

Zdroj: Zalando.cz

Když máte postavu „hrušky“

„Hrušky“ mají širší boky. Ty jsou nejširší částí těla, proto na vás vynikne áčková sukně. Ta zvýrazní tu nejmenší část pasu a hezky spadne přes boky, čímž minimalizuje šířku spodní části těla. Dlouhá, krátká, výběr je na vás. Naprosto skvěle bude vypadat áčková plisovaná sukně, kterou unosíte po celý rok. Nemusí to být ale pouze volné sukně, podívejte se i na ty z pevnějších materiálů, jako je třeba elastan.  

img

Zdroj: Zalando.cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?