Jaro je tady! Vyražte do hor se správnou výbavou. SALOMON sází na univerzálnost

Přichází jaro a s ním i chuť vyrazit ven za sluncem, odpočinout si od všedních starostí a užít si ten tolik potřebný relax a pobyt na čerstvém vzduchu. Díky koronavirovým opatřením jsme se během uplynulého roku naučili znovu poznávat kouzlo hor a výletů do přirody a opět k ní nalezli bližší vztah. Mohlo by to být jedno z pozitiv, které nám tato komplikovaná doba může přinést a které si můžeme uchovat.

img

Spolu se znovunalezením touhy po trávení volného času s blízkými v přírodě přirozeně vzrostla i naše poptávka po novém, kvalitním a funkčním vybavení. V tomto ohledu jsme stále náročnější a naše požadavky na kvalitu, funkčnost a líbivost jsou nekompromisní. Nová kolekce outdoorového a turistického vybavení Salomon tyto požadavky reflektuje a přichází s novými produkty vyvynutými speciálně pro ženy. Překvapí je především svou univerzálností, která usnadní cesty do přírody a navíc zaujme líbivým a atraktivním designem s vysoce funkčními materiály a technologiemi.

 Nejlepším příkladem výše uvedeného je třeba nový model dámské outdoorové obuvi X ULTRA 4 GTX®. Využijete je stejně dobře jak na horách, tak v blízkém parku. Jsou překvapivě lehké a přitom poskytují dostečnou ochranu i v náročném terénu. Nemusíte mít obavy z těžkých a neobratných turistických “bagančat”. Nové modely Salomon si zamilujete právě díky jejich nízké hmotnosti a budete s nimi mít pocit, jakoby jste si obuly vaše oblíbené tenisky.

Boty jsou navrženy s ohledem na odlišnou fyziologii ženského chodidla a obecně jejich nižší hmotnost, můžete si dokonce zvolit z vice šířek či vybrat nízkou a nebo vyšší kotníkovou verzi. Uklouznutí se také bát nemusíte, speciální material podešve poskytne mimořádnou přilnavost i za mokra. S voděodolnou membránou jsou ty tam obavy z ranní rosy či brodění potoka, nohy zůstanou v příjemném suchu po celý výlet.

SOUTĚŽTE SE SALOMON O NOVÉ BOTY A DALŠÍ ZAJÍMAVÉ CENY – HLEDEJTE SALOMON KAMENY

Salomon si pro vás přichystal zajímavou soutěž o množství hodnotných a zajímavých cen a vy tak můžete spojit svůj jarní výlet na oblíbená místa (nejen) v horách s příležitostí si zahrát a taky vyhrát. V turisticky atraktivních lokalitách po celé České republice a na Slovensku byly uschovány kameny s logem Salomon. Vaším úkolem je jeden z těchto kamenů najít a vyfotit se s ním (kreativitě se meze nekladou!). Vaši fotografii pak sdílejte s ostatními soutěžícími na oficiálním Facebook účtu Salomon, kde najdete i více informací či nápovědu, kde soutěžní Salomon kameny hledat.  

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?